Rooftop reading

Rooftop reading, Et dryss kanel
Rooftop reading, Et dryss kanel
Rooftop reading, Et dryss kanel
Rooftop reading, Et dryss kanel
Rooftop reading, Et dryss kanel
Rooftop reading, Et dryss kanel
Rooftop reading, Et dryss kanel

Kveldene blir ikke så mye finere enn de er om sommeren. Spesielt ikke hvis himmelen er høy og lufta er mild, og man sitter på takterrassen i solnedgangen, og med seg har man ei god bok og den man liker aller, aller best.

– – – – –
In other words: Summer evenings are the best. Especially when you can spend your time on the roof, reading in the balmy air under the clear skies, as the sun sets over the city, with your very favourite person by your side.

Reklame

12 tanker på “Rooftop reading

  1. Åh, jeg er så enig i dette, hyggelige stunder, når du er et par : å lese begge sammen ; nå i det fine været . denne helgen vi lat på hagen med «danièle» under jasmin duft en bok på hånden for å overvåke katten som forsøker veggen og trærne, og se under den blå himmelen av små fugler …. det er for mange en Videre å ha havet utsikt i front og fjellene også (dette må være det lille ekstra i ditt område.)

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Patchwork: June | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..