Patchwork: June

Herlighet, juni forsvant nesten før jeg fikk sukk for meg! Det er på tide med et nytt lappeteppe av minner fra måneden som gikk!

InstaJuneI begynnelsen var det dårlig vær, men det gjorde ikke noe, for jeg kunne sitte inne og fargelegge. Det minnet meg om barndommen (og er visst skikkelig hipstertrendy, haha)! Dessuten tok jeg en øl under bakken på stamstedet, hvor det alltid er fine forhold. Da sola kom, tilbragte jeg en ettermiddag i en morsom bakgård hvor jeg fikk smake på edle dråper, slik jeg fortalte om her. Heldiggrisen.

InstaJuneFemte juni hadde jeg bursdag! Det ble frokostgave, kattekostyme og mer til, som dere kanskje har sett i bursdagsinnlegget? En søndag var jeg på spontanbesøk hos ei venninne, og hun hadde Mr. Freeze i fryseren. Mer nostalgi!

InstaJuneNoen kvelder satt jeg på takterrassen med ei bok, og det er noe av det beste jeg vet om. Dessuten var jeg nede ved sjøen og oppe på Frogner, hvor jeg skålte i bobler med ei fin frøken.

InstaJuneJeg tilbragte noen dager hjemme (i forbindelse med den følelsesladde flyttingen fra barndomshjemmet), hvor syrinene blomstret og luktet berusende godt. Jeg koste meg med den tredje utgaven av et stilig magasin som jeg tilfeldigvis skriver for, og jeg lot meg sjarmere av kontinentale uteserveringer.

InstaJuneEn lørdag var jeg i bryllupsfest i grønne omgivelser og grønn kjole (sååå koselig!), og en tirsdag beundret jeg sykler og biler i gatene, og en torsdag kom Jonasflotte hjem med Mummihuset-koppen til meg! Igjen: Heldiggrisen.

InstaJuneJeg bakte nektariner og delte oppskriften med dere, og jeg omfavnet sommerregnet. Det er noe eget ved lyden og lukta av regnet på denne tida av året! Den siste dagen i juni (altså tidligere i kveld) spiste jeg middag på taket med ei bok som selskap. For en hverdagsluksus.

Den første sommermåneden ble riktig fin, og nå står juli for døra, og jeg tipper den blir minst like bra! Nå kommer visst sola og varmen for alvor, og jeg er klaaaar, hoho.

Jeg håper alle hadde en herlig juni, og jeg ønsker dere en strålende julimåned. Vi sees på Instagram!

– – – – –
In other words: June flew by so fast! It’s time for a new patchwork of pictures – these are my mobile phone memories from the past month. All my original captions are in English – see you on Instagram!

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..