My July

Summer, Et dryss kanel

Nå kjenner jeg sommergleden i hele kroppen. Juli er så herlig, og jeg har mye å glede meg til!

Denne måneden skal jeg blant annet…

– Bruke de aller fineste, letteste sommerkjolene mine.

– Ha balkongdøra åpen fra morgen til kveld.

– Tilbringe mest mulig tid sammen med Jonasflotte, som har ferie helt fram til begynnelsen av august. Hurra for lange, lyse, late sommerdager sammen!

– Gå masse barbeint.

– Lage iste, iskaffe, lemonade og andre forfriskninger, og drikke rosévin i parken, og bruke frosne druer som isbiter. De vanner ikke ut drikken når de smelter – tips!

– Treffe venner og familie som jeg ikke har sett på lenge. Koselig!

– Nyte lukta av tungt sommerregn, og lyden av heftig tordenvær.

– Feire kjærligheten i et bryllup på Røros, hvor jeg attpåtil skal bidra som konferansier sammen med en venn. Et ærefullt oppdrag!

– Lese ferdig boka Galàpagos, som jeg storkoser meg med nå (min første av Vonnegut!), og begynne på noe nytt. Det å lese utendørs, i parken eller på takterrassen eller på ei øy i Oslofjorden, er tross alt noe av det aller, aller beste som finnes.

– Reise på hytta, dra på overnattingsbesøk og ta andre små utflukter – sånne som man ikke finner tid til ellers. Koselig!

– Bade. Nå begynner temperaturen i vannet å stige, hoho.

– Fortsette å blogge i sommer-tempo. De som har lest Et dryss kanel en stund, vet at jeg pleier å publisere noe nytt annenhver dag, men nå er jeg i feriemodus, så nå blir det hver tredje. Solskinnet og livet kommer i veien, og slik skal det være.

– Benytte enhver anledning til å spise is og/eller drikke utepils i sola.

– Samle på fregner.

– Kose meg med to herlig nerdete spillfestivaler: European Speedster Assembly, som pågår nå, og Summer Games Done Quick, som arrangeres i slutten av måneden. Geeky godsaker!

– Huske å drikke nok og å bruke solfaktor. Svimmelhet og rød hud er sommerens festbremser.

– Si «god sommer!» til folk jeg ikke skal se på en stund. Elsker å ønske folk en god sommer – det minner meg om de siste skoledagene på barneskolen, før alle fikk ferie og skulle ha fri i to måneder, og tilværelsen var totalt bekymringsløs.

Dette blir så bra, dere! Hva gleder du deg til i juli?

– – – – –
In oher words: Translation coming soon!

Reklame

8 tanker på “My July

 1. åh, önskar jag kunde få ta del av sommaroslo alltså <333 jag ska mest bara sitta inne på ett kontor, men sen har jag ju sol året runt här, så jag kanske inta får klaga (…). julikramar!! <3

  Liker

 2. Høres ut som en kjempefin liste for sommeren! :) Her på vestlandet skal regnet trosses til fordel for utallige fjell- og fisketurer, finnes ikke dårlige vær bare dårlige klær osv… God sommer :)

  Liker

  • Det høres også veldig fint ut – det blir etterhvert fisketur med familien på meg også, uansett vær! Klassisk norsk sommer byr jo gjerne på litt av hvert, så vi får bare gjøre det beste ut av det vi får. Fortsatt god sommer til deg også!

   Liker

 3. oi, det høres super kule ferie planlegging ! . juli begynte å komme, og ikke min ferie (bare vente i ca en uke nå) så jeg bare bryte av trøtthet. men jeg hadde allerede en masse nytt : med en hetebølge, vakre frukt i hagen, småfugler følge meg på frokost, deilige kalde dusjer …. Jeg så frem til en uke i Middelhavet, i min sør …. og leser mange bøker og å endelig gjør bare det jeg ønsker mer hver dag. at juli som gi til deg : alt braaaa ! :) joli juli ….

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..