A furry friend

Kitty, Et dryss kanel

Åh, katter. Jeg er så veldig, veldig glad i katter. Denne pusen er min sommerforelskelse.

– – – – –
In other words: Oh, how I love cats. This kitty is my summer crush.

Reklame

6 tanker på “A furry friend

  1. oh, for en god overraskelse! Denne søte røde katt gi meg i kveld fri assosiasjoner til navnet som kan bli gitt som («gasby le magnifique»); og også fordi blumk Som om «Ernest Hemingway» vakkert ansikt ….; med dette tur til amerikansk litteratur, (jeg skal ta en annen amerikansk romanforfatter for disse sommerferien . men spesielt som : katter alltid gjør meg en ekstraordinær effekt, og det er gleden av å bli kjent i hvert nytt møte. de alle har en sterk personlighet, og jeg liker hennes første purr, meow. Jeg liker veldig mye lukten av pelsen i kysset, en absolut lykke! selv om jeg tilstå til dere i kveld (for å spise mine spaghetti) Jeg satte min teeshirt (london gave) med en rasekatt : (london peis katt) Som på hans hodet ha en skotsk hat , hihi ! ..

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..