The Light

Iblant vil man bare fange lyset, i og over denne nydelige byen.

CIMG6565

CIMG5863

CIMG1032

CIMG4579

CIMG0753

CIMG5086

CIMG4857

Lys er ganske magisk, selv med et lite kompaktkamera, uten redigering – kanskje desto mer, faktisk!

Denne lørdagen var jeg forresten på rusletur med Peter, og jeg tenkte å ta dere med på promenaden etterhvert. Han hjalp meg med å dokumentere at jeg visste hvor håndkleet mitt var, for det er en svært viktig ting å vite på 25. mai hvert år. Da hedrer man forfatteren Douglas Adams ved å feire Towel Day!

CIMG7200

Gratulerer på etterskudd til alle med-haikere, hoho.

Håper alle får en lysende start på uka!

– – – –

In other words: Sometimes all you want to do is capture the light in this beautiful city. I don’t have an expensive camera, and I don’t edit my photos – but I think that just makes the light all the more magical, as what you see is what you get! By the way I went for a walk this Saturday with the great Peter, and I’ll take you on the promenade soon. He helped me document that I knew where my towel was, which is very important on the 25th of May each year. That’s when avid readers honour the late Douglas Adams by celebrating Towel Day!

Reklame

21 tanker på “The Light

 1. Å, så vakre lysbilder! Synes det er noe spesielt med slike bilder fra Paris altså, kan ikke huske å ha sett noe helt som det i noen annen by. :)

  Liker

 2. Bilde nummer fem var nydelig. Elsker tog og den lille pausen i hverdagen man får når man reiser med dem. Bildet er som tatt ut av en film :)

  Liker

 3. tok en liten tur på lysene i Paris, kan det bringe tilbake den solfylte været! lysene er det som begynner å smile. Jeg har en liten preferanse for den rosa himmelen over metro, (som minner meg om en Versailles himmelen i mindre skyer slottet taket.) og masqueraded å gå til Vincennes-skogen fra hjemmet. og spiraler av denne vakre gamle stein fontenen, (kan være, selv på rolige sør eller Middelhavet). for info: håndkle, takk, jeg vet ikke, men hvis forfatteren var «darwinistisk», han også sikkert Anglo-Saxon humor, er jeg sikker på, for å gi arving evolusjon, et håndkle!

  Liker

 4. Your beautiful photos took my breath away!
  That camera you’re using is sure working fine…
  Thank you, Synne.
  Maria

  Liker

 5. Towel Day! Jeg visste jo at den var rundt denne tiden, men glemte av å feire det. Bra noen gjorde det. Kanskje jeg heller får se filmen i kveld for å gjøre opp for det.

  Liker

 6. Og det jeg egentlig skulle si: Lys er noe av det fineste man kan vandre rundt å se på, men også det vanskeligste å fotografere for å dele med andre. Du gjorde en god jobb :)

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..