Monochrome inspirations

Nå får jeg besøk! Fra tirsdag kveld til fredag ettermiddag holder Mor meg med selskap, og vi skal sove på hotell og spise lange lunsjer og vandre rundt i Versailles og besøke champagne-distriktet og sånt.

Som om ikke dette var nok, får jeg et nytt besøk når hun reiser – fredag kveld kommer nemlig Jonasflotte på en siste visitt før jeg flytter om tre uker. Så heldig jeg er!

Her er inspirasjonen min for øyeblikket.

CIMG6871

En hundre år gammel satiretegning fra en norsk avis, en joker jeg fant på bakken (det er andre gang jeg har funnet et spillkort – jeg begynner å tro at Berger fra Sex og Singelliv har rett!), sirlige illustrasjoner på gulnet papir, fine visittkort fra favorittbutikker med pen typografi og retro-motiv og ikke minst den aldeles eventyrlige skipshatten til Philip Treacy.

Ha en fortsatt  fin uke!

– – – – –

In other words: I have a visitor! My dear mother is here from Tuesday evening to Friday afternoon. We’re going to stay at a nice hotel, have long lunches, visit Versailles, and go to the champagne district, just to name a few things – I’m so happy to have her here! These are my main inspirations at the moment: A satirical drawing which was published in a Norwegian newspaper a century ago, a joker I found on the ground (it’s the second card I’ve found – I’m beginning to think that Berger from Sex and the City was right!), an illustration in an old book, some business cards with elegant typography and retro imagery, and last but not least this absolutely incredible Philip Treacy creation in the shape of a ship.

13 tanker på “Monochrome inspirations

 1. Så fint å høre at du får besøk av både Ingvild og Jonas! Det må jo bare bli en super uke. Kos deg masse på hotell og alt det koselige du og Mor skal gjøre, og med Jonas når han kommer!

  Liker

 2. Jeg kjenner igjen to fine ting på tavla di, Synne! Håper du og mor får noen flotte dager sammen, og at de siste to ukene i Paris blir proppfulle av kos og smil.

  Liker

  • Hihi, det er morsomt at du var med da jeg fikk og fant dem! Takk, jeg koser meg veldig – håper du får noen fine sommeruker, du også. Jeg gleder meg skikkelig til å reise nordover i juli!

   Liker

 3. . takk for å lære mer om «fernanda Nissen.» det har mye interessert meg for å se på det, emnet for sensureship, som for kontrollen. Jeg oversiktsartikkel og film kino gå til barnevernet. (som er i avisen artikkelen). men jeg liker ekstrapolere raskt og tenker spesielt. skjæring symboliserer avstanden mellom vesener, (for å unngå smelting;) og dialog med hverandre. alle gjorde meg tenke på en veldig god argentinsk film (trailer «Camara oscura» pelicula av «maria victoria Menis»). Jeg liker også map «Mamzelle swing» chic av gamle, rett og frank utseende, horisontalitet av utkant hår, vertikalitet av Eiffeltårnet … og tid, som håndterer alt. den skipshatten er som i sangen «ghost ship» wagner veldig involvert dagdrøm. Jeg kan gjøres til en «off topic», men du virkelig hjulpet meg mye på dette, og det var veldig hyggelig … gå til Paris og Champagne-regionen, din mor var en veldig glad vellykket, tror jeg, til tross for regnvær … så holder fortsatt nyte det!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..