Patchwork: July

Tid for nytt lappeteppe!
I dag er årets åttende måned i gang, så vi ser hvordan den syvende artet seg på min Instagram.

InstaJulyMin juli begynte i Edinburgh! Jeg la ikke ut så mange bilder på Skottland-turen, men her er ett fra Old Town og ett fra verdens kanskje peneste museum, som jeg tenkte vi kunne titte nærmere på senere. Etter noen dager i hovedstaden dro vi nordover til høylandet, og der var det så fint som på det tredje bildet.

InstaJulyLoch Ness! Med slottsruiner! Her var jeg ganske overbegeistret, altså. Etter oppholdet i høylandet reiste vi til Glasgow, og der fant vi fine gater og stilig gatekunst.

InstaJulyEn av de siste dagene på turen besøkte vi et brenneri og var med på whisky-og sjokoladesmaking. NAM. Så forlot vi Skottland, etter å ha tatt farvel med små, fine steinhus og blomstrende hager. Vel hjemme var det også blomster, samt ro og vin på en dus sommerkveld.

InstaJulyJonasflotte og jeg så Back to the Future-trilogien på nytt (elsker de filmene!), og denne bilen sto og viste seg frem i Markveien en dag. Sommerens kanskje beste dessert besto av grillet ananas, vaniljeis og bringebær.

InstaJulykystfestival dukket det opp en sykkel som hadde hoppet i havet. På hyttetur lot jeg meg begeistre av pastellfargene over Mjøsa. Tilbake i byen tilbragte jeg noen timer i parken en kveld, med bok og lemonade på en benk.

InstaJuly

Sommeridyll i Oslofjorden, min superfine isbitform som lager Ice Invaders, en alenemiddag med sushi og Morgenbladet på balkongen.

InstaJulyEn søndag var det regn og ruskevær nesten hele dagen, så jeg var innendørs og gledet meg over lyn og torden utenfor vinduene, og så leste jeg gamle favoritter fra min yndlingsseksjon i bokhylla. Åh, så mye snacks.

InstaJulyEn tirsdagskveld tok jeg et vinglass med moren min, som var i byen. En annen kveld så jeg Jonasflotte spille Alex Kidd in Miracle World, et gammelt Sega-spill han har vokst opp med (som før øvrig er en psykedelisk syretripp, haha). Den siste dagen i juli var en torsdag, og mitt bidrag til #ThrowbackThursday var en sitronterte. Jeg skulle ønske at jeg forstatt kunne gå til bakeriet på hjørnet og kjøpe sånne for 1.20 euro, slik jeg kunne da jeg bodde i Paris!

Bakeri-savn eller ikke, juli har vært helt fabelaktig. Nå er jeg klar for sensommeren og alt den fører med seg.

For min del begynner den med en tradisjonell familieutflukt: I ettermiddag drar jeg til skogs med slekta, slik jeg gjør hvert år den første helga i august. Jeg skal plukke blåbær og bade i innsjøen og samle myggstikk og sitte ved bålet til langt på natt. Gleder meg!

Jeg heter Synnebollen på Instagram, forresten! Nyt helga, dere!

– – – – –
In other words: July through my phone! I always make a little patchwork to sum up when the months change. All my Instagram captions are in English, so if you are curious, just head over to my profile! I’m Synnebollen! Now I’m ready for a new month of summer, and my August begins with a trip to the woods with my extended family, as it does every year. I’m going to pick blueberries and enjoy the fresh forest air and swim in the lake and sit by the fire all night. I’m so looking forward to it! Bon week-end, everyone!

Reklame

18 tanker på “Patchwork: July

 1. Så gøy å sjå et bilde fra bokhylla di og noen av bøkene du les :-) Kunne du tenke deg å lage eit innlegg en gang med bilder fra bokhylla og favorittbøkene dine? Skrive litt om hvilke sjangre du helst leser og ikke leser, og om dere har et system i bokhyllene, f. eks bare èn sjanger i hver hylle, eller fargesorterting/høydesortering? :-)

  Liker

 2. Veldig fint utseende og fin du hadde i scottland.men ogsa inné et rik blomstre utsmykkede argangvin allé med tre, sol minner meg lange siden hoste druer i den samme vakre tre container tungvekt. Hehe lieutenant blueberry ha det god pa August.

  Liker

 3. Gøy med oppdateringer her, selv om jeg følger deg på instah. Misunner deg den turen til Skottland!
  Haha, festlige kommentarer fra han over her. Hihi!
  Håper vi ses snart!

  Liker

  • Vi hadde det så fint på tur! Ja, la oss sees om ikke lenge! Jeg vet jo at du er tilbake i byen, men tenkte at du skulle få installere deg i nytt hjem før jeg begynte å mase, haha. Vi finner på noe fint en dag!

   Liker

 4. So vanvittig mange bra ting!

  Bone er ein heilt fantastisk teikneserie, elskar å bla i den frå tid til anna for å minne opp att historia. Og plutseleg har eg lese fleire kapittel på nytt.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..