A trip to Paris and 15 reads

Sunset on the Seine, Paris

Nå, mine fine. Nå er jeg på vei til Paris. Som jeg har lengtet dit, og som jeg har gledet meg til dette! For en luksus å kunne sette seg på toget og reise fra én yndlingsby til en annen!

Dette blir et gjensyn med en god, gammel venn. Nå er det nesten tre år siden jeg bodde i Paris, og jeg har ikke hatt anledning til å besøke byen etter at jeg flyttet hjem etter det året, men nå skal jeg endelig tilbake. Jeg ser fram til å rusle rundt i kjente gater, stikke innom tilfeldige bakerier, treffe tidligere klassekamerater, drikke vin, se på vintagekjoler og bruke fransken min igjen. Jeg skal trekke til meg stemningen og nyte følelsen med hele kroppen! Det er spådd ganske dårlig vær, men det gir jeg blaffen i. Dette blir magnifique uansett, hoho.

Med meg på turen tar jeg selvfølgelig min egen svære guide til Paris! Dessuten håper jeg å oppdage noen nye favoritter.

Det blir stille her på bloggen mens jeg er borte, men jeg har funnet fram noen innlegg fra arkivet, sånn at dere har noe å lese på i mellomtida. Kanskje er det noe man har glemt eller gått glipp av, eller noe man kan ha glede av å lese en gang til?

For deg som ikke helt vet hva du skal finne på i kveld: 50 things to do on everyday evenings

For den som har en tendens til å glemme de små hverdagsgledene: Everyday magic og Golden moments

Om å være en sånn som ofte gråter: On tears

For den som liker konkrete, praktiske tips: Five thing I use to make the internet even better og My top 10 tips about tights

For dem som lurer på hvordan jeg kan være så glad hele tida: On happiness

Som bevis på at jeg faktisk ikke er glad hele tida, men at gleden ligger latent likevel: Because this happened

Om utseende og selvbilde: On body image and bravery

For deg som snart har eksamen: My best study tips

For dem som er nysgjerrige på hva jeg egentlig driver med til daglig: About subtitling og About studying wine

For den som føler seg som en ensom ulv, eller vil vite hvordan det er å gjøre det: On individualism

Om hvordan det var å savne kjæresten da vi hadde langdistanseforhold i et år: Antitext

Om hvordan det var å være hjemme hos ham igjen: Longing and love

Forresten – de som vil lese mer om året mitt i Paris, kan begynne her, helt i starten av oppholdet, og klikke seg framover i arkivet. (Eventuelt kan man begynne her, i slutten, og klikke seg bakover i stedet!) Jeg har dessuten en egen kategori for de mest typiske innleggene derfra, Parisific.

Nå vil jeg bare ønske dere ei fortsatt fin uke, og så snakkes vi når jeg er tilbake i London.

Kjære Paris, nå kommer jeg.

– – – – –
In other words: I’m on my way to Paris! I haven’t been there since I lived there for a year – I moved home three years ago, and during that time I haven’t been able to go back, but now it’s finally happening. This is going to be like seeing an old friend again, and I’m so excited. I’ve listed 15 posts for you, so that you have something to read while I’m gone, and I wish you a great week!

Reklame

10 tanker på “A trip to Paris and 15 reads

 1. God tur og takk for tips! :)
  (Kommer forresten ikke inn på innleggene dine via Bloglovin’ lenger, må gå inn på selve bloggen for å finne innleggene. Flere som har samme problem..?)

  Liker

  • Mange takk, Julianne!
   (Så rart at Bloglovin’ er kranglete – jeg har ikke det samme problemet når jeg prøver å klikke meg inn på mine egne innlegg derfra, men kanskje det har noe med nettleser å gjøre, for eksempel? Takk for at du sier ifra!)

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..