Bubbly (and murder) among the books

Professor Plum i biblioteket med vinflaska.
Alle har spilt detektivspill og anklaget folk for å ha begått drap blant bokreolene, vel?

Det kan skje så mangt på biblioteket, og da jeg fikk spørsmål om jeg ville komme på vinsmaking i et privat bibliotek i en flott del av byen, var jeg ikke vanskelig å be. Det var dessuten snakk om en bestemt type vin som jeg er veldig svak for: Musserende! De hadde 170 typer til disposisjon, og man kunne smake på alt man ville.

Hvor heldig går det an å bli?
Bubbly & booksDet var magasinet Glass of Bubbly som arrangerte smakingen, og den fant sted hos Women’s University Club i Mayfair.

Det var så fint der, og folk gikk forsiktig rundt og sjenket og småpratet, og sola skinte inn blant søylene og de tunge trehyllene, og lukta av vin blandet seg med lukta av gamle bøker. Stor bedre blir det ikke.

Bubbly & books
Bubbly & books
Bubbly & books
Bubbly & books
Bubbly & books
Bubbly & books
Bubbly & books
Bubbly & books
Bubbly & books

Det er noe så fristende ved vinkjølere fulle av is og edle dråper, altså…

Bubbly & booksJeg gikk omkring og smakte meg fram og hadde det aldeles fortreffelig.

Bubbly & booksForresten fikk jeg valuta for pengene på detektiv-fronten da jeg oppdaget ei skjult dør! Ble GANSKE oppspilt, da.

Bubbly & booksDet er noe mistenkelig ved den hylla, sant? De andre var så opptatt av vinen at de ikke la merke til det! Tullinger.

Jeg var sikker i min sak, så jeg knipset noen bilder som bevis, og først da jeg så gjennom dem i ettertid, oppdaget jeg det lille nøkkelhullet nede til venstre. Ingen tvil! Det var nok slik morderen slapp unna, hoho.

Oppdrag utført. Sprudlevin inntatt. Mysterium løst.

(Pssst! Forresten: Om du liker å lese om vin, vil du kanskje også like min nye nettside, vinogvegetar.no!)

– – – – –
In other words: «Professor Plum in the library with the wine bottle». Who else played mystery games as a child? You never know what can happen in a library, and when I was invited to a wine tasting in a library in a swanky part of town, I didn’t need time to think about it… The place was gorgeous, and there were 170 types of bubbly to taste! (Thank you so much to Glass of Bubbly for hosting the event.) I felt so privileged as the smell of old books mixed with the smell of wine – life doesn’t get much better. I was also VERY excited when I discovered a hidden door! I don’t think anybody else noticed, but you can tell that there’s something curious about those shelves in the last photo, right? When I came home and had a closer look at it, I saw that there’s even a little keyhole down on the left! No doubt – this must be where the murderer slipped away, haha. Mission accomplished. Bubbly drunk. Mystery solved.

Reklame

12 tanker på “Bubbly (and murder) among the books

  1. Åh, for en luksus! :D Nå liker jo ikke jeg vin, men jeg tror jeg hadde stilt opp bare for å være der, og ikke minst for å smugle meg inn gjennom den skjulte døren!

    Liker

  2. gjengivelse a atmosfaere , veldig vellykket . spennende historie som gjor oss elsker mer fine bobler . bibliotekets hyller er fulle av mystikk hemmelig las . det er sikker at du er den beste detektiv pa plass . du piquant et suspence enthousiasmant .

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..