Eggcellent

Så ble det påskeferie her også! Med en venn på besøk og nye planter i vinduskarmen, og med egg, brunost og hot cross buns (en britisk påskespesialitet) til frokost, og med blomstrende magnolia og påskepyntede butikkvinduer, og med fullmåne og en forkjølelse som er nesten helt borte, og med svensk smågodt og utepils ved elva, og med strålende sol hele langfredagen.

March
March
March
March
March
March
March
March
March
March
March
March
March
March
March
March

I dag skal vi lete etter påskeeg, og så skal vi gå på oppdagelsesferd, og i kveld skal vi spille brettspill, og alt er akkurat som det bør være. Vi skal fortsette å kose oss resten av ferien, og det synes jeg at du som leser også skal gjøre!

God påske, fininger!

– – – – –
In other words: And so the holidays came, and my cold all but disappeared, and a friend came visiting, and the world was full of chocolate, blooming trees, beer and sunshine. Happy Easter, my dears!

Reklame

8 tanker på “Eggcellent

  1. Herlig påskestemning! Fikk sånn ordentlig koselig påskestemning av bildene dine. Er det selvbakte hot cross buns? Her nede kjører de samme greia, men må si at deres ser mye bedre ut!

    Liker

    • Så hyggelig å høre! Bollene er kjøpt på et bakeri i Soho – tok ikke sjansen på å bake selv, hehe, for jeg visste ikke helt hva slags krydder og sånt som måtte med… De var skikkelig gode! Håper de smaker bra hos dere også!

      Liker

  2. Tilbaketråkk: Patchwork: March | Et dryss kanel

  3. Tilbaketråkk: Ghosts of Easters past | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..