Easter treats

Easter

Jeg kunne ikke dy meg. Frilansere kan ikke alltid ta påskeferie, så jeg er veldig travel denne uka, men denne kartongen er min belønning. Små fristelser mellom innleveringsfristene! Jeg har selvfølgelig prestert å pådra meg en vårforkjølelse i tillegg, så jeg sitter her og prøver å ignorere trykket i bihulene… Sjokkis hjelper som kjent mot ALT.

Her til lands finnes slike egg i to varianter, så disse er ikke fylt med melkekrem, men med sjokolademousse! Herlighet, så godt – og akkurat passe nostalgisk, hihi. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg savner familie og venner litt ekstra rundt merkedager og høytider, men igjen: Sjokkis hjelper.

Håper dere har påskeferie, og at dere nyter den! Kos dere litt ekstra for meg!

– – – – –
In other words: I couldn’t help myself. I have to work a lot this week – no spring break or Easter holidays for this freelancer – and this carton is my reward. These little eggs are just so good, and so nostalgic for me. They make me miss my friends and family a little less (it’s always worse around holidays), and they also have a positive effect on my cold. Chocolate makes everything better, right? I hope you have time off to do whatever you want this week! Feel free to enjoy it on my behalf!

Reklame

20 tanker på “Easter treats

 1. Jeg har heller ikke helt fri i påsken i år. Innlevering av masteroppgaven nærmer seg og jeg er helt avhengig av å legge inn en real innsats i påska. Men! I morra ettermiddag drar jeg hjem til Løten og noen dager med påskeferie! Gleder meg veldig til det!

  Liker

  • Fint å vite at vi er flere som står på mens alle andre er på påskefjellet, hihi. Lykke til med innspurten i mastersammenheng, jeg er sikker på at oppgaven din blir knallbra! Kos deg hjemme i Løten!

   Liker

 2. Herregud, sjokolademousse! For en fantastisk idé! :D Kjenner på savnet sjæl, for jeg sitter i Oslo mens samboeren er hjemme på påskeferie. Heldigvis får jeg en liten tur nordover i slutten av april for da er det konfirmasjon! Elsker konfirmasjon.

  Good pååske, Synne :D

  Liker

  • Ja, det er helt genialt! Å, så fint å kunne ta det igjen i april – og konfirmasjoner er jo superkoselige, hoho. Riktig god påske til deg også, Stine!

   Liker

 3. Å, så digg! Vi er i samme båt i påsken, jeg har masse å gjøre! Det er bare å stå på, og passe på å ta hyggelige pauser underveis. Og det er SÅ lov med litt godis når man må sitte å jobbe nå!

  Liker

 4. Herlighet det ser jo fantastisk godt ut! Sitter selv med en hel rekke innleveringer som må bli ferdig og du har helt rett at litt sukker hjelper på! Både for travelheten og for den lille hjemlengselen. Her nede har de ikke helt det samme påskegodteriet jeg er vant til så det blir lite nostalgi, men heller nye oppdagelser!

  God Påske!

  Liker

  • Ja, de er megagode! Håper du også finner noe du kan kose deg med, og at du rekker alt du skal gjøre. Nye oppdagelser er jo alltid en bonus, hihi. God påske til deg!

   Liker

 5. sv: så kjekt, da vet jeg hvem jeg skal spørre til råds, om jeg en gang skal fordype meg i vinkulturen i landene hehe :)

  Små belønninger innimellom er absolutt innafor! God bedring, jeg er også sikker på at sjokolade kan hjelpe litt på :)

  Liker

 6. Oj, de hørtes heerlige ut! :D Selv har jeg ikke ferie riktig enda, men i morgen tar jeg kontoret med meg på veien (buss+fly), og ser frem til å kose meg i påskehelgen med familie <3

  Ønsker deg også masse god bedring – og en fin påske, selv om det er litt jobb her og der! Ser at dere har fint vårvær, mens vi her på Gjøvik fortsatt har 1 meter snø i hagen, haha! Lenge til jeg ser grønt gress her i alle fall ;-)

  Liker

  • Det låter veldig bra, håper du har hatt ei superkoselig påskehelg med familien! Ja, det er riktig så vårlig her for tida – og grønt gress har vi hatt hele vinteren, og påskeliljene blomstret allerede i desember. Full forvirring, hoho!

   Liker

 7. Åh så kjipt med vårforkjølelse. Måtte du bli frisk superfort, så vi får se noen påskebilder fra London likevel!

  Liker

 8. oh oh, denne sjokolade boksen egg med flott farger ser veldig lovende ut med sin sjokolademousse … ikke hadde tid til å innse at påskedag kommer, men jeg fant et egg (jeg er nostalgisk for de hard nougat paskeegg av min barndom) og en liten mørk sjokolade katt. Men egg symboliserer mer enn fornyelse av våren for meg ; og vil bli senere i april på min tallerken av påskeferien : og det symboliserer balansen i verden. Synne Jeg ønsker deg en lykkelig ferie påske og sol dager :)

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..