Sjette podcast: Pludder i parken

Golden

Denne gangen prøver vi noe nytt!

Forrige helg tok jeg med opptakeren ut i sola, startet den og lot det stå til. Resultatet kan du høre her: Jeg rusler rundt og snakker og snufser i nitten minutter, haha. Hvis du har lyst til å holde meg med selskap, er det bare å klikke på play!

Egentlig tenkte jeg at dette ble for fjasete, men den forrige podcasten var jo mer alvorlig og argumenterende, så kanskje det kan være gøy med noe hverdagslig og uformelt? Denne gangen hadde jeg ikke skrevet stikkord, varmet opp stemmen eller forberedt meg slik jeg ellers pleier å gjøre, og det bærer selvfølgelig opptaket preg av, men det er jo desto mer spontant og personlig.

Jeg prøver å bli flinkere til å tenke at alt ikke behøver å være perfekt. Denne episoden inneholder nøling, ujevn lyd og ufiltrerte innfall, hoho. Derfor er det litt skummelt – og dermed føler jeg meg litt tøff – når jeg deler den med dere likevel!

God helg, mine fine!

– – – – –
In other words: My sixth podcast is recorded in the park. It’s still in Norwegian, though. Enjoy your weekend! (bloggurat)

Reklame

11 tanker på “Sjette podcast: Pludder i parken

 1. Hei Synne. Så herlig å høre om livet ditt i London. Får mer og mer lyst til å ta en tur. Gleder meg til å høre mer, det gjør onkel og. Klem fra tante.

  Liker

 2. Du er tøff som bare…ja, tør å prate når du går alene! Skummelt å prate. Du er flink. Og interessant. Hehe. Koselig med litt pludder i ørene! :) Kos deg videre i London!

  Liker

  • Haha, takk for det! Som radiojournalist blir man heldigvis vant til å prate, men stort sett gjør man jo intervjuer eller har samtaler med andre, så det var litt uvant å gå omkring utendørs og snakke med seg selv. Jeg setter stor pris på de fine ordene dine! Kos deg i påsken!

   Liker

 3. Podcasten din er eit ordentleg gledespunkt i kvardagen! :D Heilt herleg å høyre deg gå rundt og «berre pludre» :) Håper du får ei fin påske, kjære Synne! ^^

  Liker

 4. Synne, virkelig det er du med disse podcast som gitt til meg å lytte den beste slag av radio , men selvfølgelig så siden du er den som fulgte meg svært vennlig i det norske språket så Flott. :) takk igjen .

  Liker

 5. Tilbaketråkk: Good book: Slaughterhouse Five | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..