Patchwork: March

Den første vårmåneden bød på veldig mye fint her i London.

Nå er det tid for å lage et lappeteppe av Instagram-minner fra mars!

InstAprilDet begynte bra, med sjarm i Kensington, vintagekjole og rusling langs elva.

InstAprilSå fulgte jeg opp med en god, gammeldags selfie på en fredagskveld, en øl i gøyalt glass på en lørdagskveld og fine blomster og bygg på en søndag.

InstAprilJeg beundret en glødende solnedgang, typisk britisk arkitektur og blomster i bakgården.

InstAprilEn lørdag lå det et disig slør over byen, og jeg fant et fint gulv, og plutselig sto magnoliaen i flor. Blir så glaaaaad!

InstAprilJeg gledet meg over søte pastellhus og var på date med kjæresten min (vi spiser jo ute hver onsdag, hihi). Den 17. mars var jeg 100 % klar for å feire St. Patrick’s Day, nasjonaldagen til mitt elskede Irland.

InstAprilVi dro til en pub i nordøst som er kjent for å ha byens beste Guinness, og den var fylt med intenst mange mennesker og intenst mange ballonger! Jeg begynte nesten å gråte ved synet, og holdt på å gå i spinn der inne.

InstAprilJeg lot meg også begeistre av gamle biler og rosa trær, og en dag fikk jeg en gratis mini-kaffe på gata. Tror det er studenten i meg som er så superglad i gratisgreier, hoho. Ja, takk!

InstAprilVårforkjølelsen grep meg, men jeg hadde i hvert fall tegneserier på veggen, og jeg bakte trøstbrownies! Så kom påskenferien, og jeg fant et lite stykke klassisk norsk påskestemning på en vegg.

InstAprilJeg fant påskeegget mitt (etter rundt en times leting) og beundret flere blomstrende trær. Den siste dagen i ferien gikk Jonasflotte og jeg på kafé i Hampstead og leste i hver vår bor og spiste hver vår gulrotmuffin.

InstAprilHusene i denne byen var like fine som alltid, og kveldene ble stadig lysere (jeg traff heldigvis ingen despranter i den undergangen, høhø), og den siste dagen i mars delte jeg mine beste studietips med dere.

Det er alltid mye koselig å se tilbake på når en måned er over. Hva kommer du til å huske fra mars?

Vi sees på Instagram, forresten – eller på Facebook, da! Fortsatt god helg, fininger!

– – – – –
In other words: What my month of March looked like through my phone! See you on Instagram, or on Facebook!

Reklame

17 tanker på “Patchwork: March

    • London for alltid, hihi <3 Så koselig! Jeg pleier også å markere dagen i Oslo, og det er alltid gøy! Noen irske puber pleier å pynte eller servere grønn øl, og det blir jo stemning når man kler seg grønt og er innstilt på feiring, hoho!

      Liker

  1. godt ; sikkert: to bilder som er godt over hele den første : (den med london buss, og det med deg holde smilende med irsk flagg.)
    for meg i mars i år var det en god dag i London og denne fantastiske vårblomstrende treet med noen rikt solfylt morgen. med små fugler på grenene…. Så som i april vil han mer høyt !

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..