Patchwork: October ++

Nytt månedsskifte betyr nytt lappeteppe av kvadratiske, fotografiske minner!
Denne gangen har jeg riktignok tatt med ei uke eller to ekstra, fra september, ettersom jeg glemte bort hele greia i flyttekaoset for en måned siden. Dette lappeteppet er derfor ekstra stort og fargerikt, og det er jo bare fint!

InstaSeptember

I slutten av september gledet jeg meg over fine bygg og fint vær i Oslo, jeg delte en oppskrift på høstlig rotfruktsalat, og jeg svinset rundt og visste at jeg ville savne parketten da vi kom til gulvteppe-land.

InstaOctoberSå begynte selve flytteprosessen, med ting overalt, med avskjedsøl (hvor jeg ble tegnet av superflinke K.O.Eide!) og med pakking i pene esker.

InstaOctoberPlutselig var selve flyttedagen her! Vi skålte på Gardermoen og var klare for nye eventyr. Noen dager senere delte jeg utsikten fra stuevinduet vårt (se mer fra flyttingen her, og fra leiligheten vår her, og fra nærområdet vårt her). En dag trengte vi ei pustepause, så vi dro til Hampstead Heath for å nyte grønne omgivelser og lese sammen på en benk.

InstaOctoberLondon viste seg fram fra sin beste side.

InstaOctoberSolnedgangene var nydelige, kaféene var sjarmerende og ekstra c-vitamin var helt nødvendig, ettersom både både Jonasflotte og jeg ble kjempeforkjøla etter omtrent ei uke som Londoners. Det er jo ganske typisk at man blir syk etter store, anstrengede ting, som eksamensperioder eller flytting!

InstaOctoberDa jeg ble frisk, utforsket jeg fine butikker, og delte ei oppskrift på eplekake, og ruslet rundt i fine bydeler.

InstaOctoberJeg markerte International Suit Up Day ved å tyvlåne et slips av Jonasflotte, og jeg lot meg sjarmere av en bilkiosk utenfor et museum, og jeg hadde på meg ildrød vintagekjole blant knallgule blader.

InstaOctoberEi helg var ekstra fin fordi Jonasflotte hadde bursdag og jeg hygget meg med fine folk og fine farger i Covent Garden. Da vi endelig hadde fått nett i leiligheten vår, kunne jeg ta på meg frilansoppdrag og jobbe hjemmfra → bare legger hele dagen, selv om det er høstkaldt ute.

InstaOctoberJeg feiret Back to the Future Day, spiste god hjemmekontor-lunsj og viste dere hvor fin den lokale parken vår er i solnedgangen.

InstaOctoberForrige helg fant vi en ny favorittbar med huskatt (!), og jeg beundret himmelen over husene og spirene, og på biblioteket lånte jeg den perfekte boka å lese nå: En Agatha Christie-roman, med selveste Poirot, som heter Hallowe’en Party!

InstaOctoberHøstfargene angrep meg på vei til butikken, og regnet angrep håret mitt og ga meg krøller ved ørene, og jeg angrep noe ost, et par fiken og en haug bjørnebær til kvelds.

InstaOctoberSå kom allehelgensaften! Hurra! Happy Halloween, alle sammen!

Plutselig var oktober over, og det har vært en variert og innholdsrik måned for min del. Selvfølgelig ble den helt ulik alle andre oktober-måneder hittil, rett og slett fordi at vi nå bor i London, slik at hverdagen fortoner seg helt annerledes. Det føles veldig bra!

Jeg håper alle har hatt en fin oktober, og at vi sees på Instagram (eller på Facebook) i løpet av måneden som ligger foran oss!

– – – – –
In other words: Another month has passed, and another patchwork is here to sum it up! In this one I included some of September as well, because our whole moving situation resulted in me not making a patchwork one month ago. Anywa, this is how everything looked through my Instagram! These weeks have been so varied and fun, and I feel ready to take on another month. I hope you’ve had a lovely October, and I hope to see you on Instagram (all captions are in English) or Facebook in the month to come!

Reklame

10 tanker på “Patchwork: October ++

  1. Jeg elsker disse postene! Og så er jeg bare ørlittegranne misunnelig for London; synes du er superkul som bare hopper i det. Håper på mange flere Londonposter i månedene som kommer :)

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..