→ NW4

Så fløy vi avgårde! Nå er vi her! Jeg er sliten i hodet og i hele kroppen – jeg er dekket av skrubbsår og blåmerker og har vondt i alle ledd etter å ha pakket, båret og gått mye i snart to uker. Likevel er jeg veldig glad, for jeg bor jo i London! Med kjæresten min!

NW4
NW4
NW4
NW4
NW4


NW4
NW4
NW4
NW4
NW4
NW4
NW4
NW4
NW4

Vi fikser og ordner ting fra vi står opp til vi legger oss, for det er mye å huske og tenke på. Vi belønner oss selv med store ute-lunsjer og med godt øl til kvelds. Vi bor i et klassisk lite murhus, og i kjøkkenskapet står det akevitt og salt lakris som vi hadde med hjemmefra, for denslags er ikke så lett å få tak i her. Jeg har allerede blitt glad i utsikten vår, og været veksler mellom sol og regn i ett sett, og håret mitt blir ustyrlig i den høye luftfuktigheten. Vi har kjøpt tomatbønner og Marmite, fordi det er så typisk. Vi har skaffet oss bibliotekkort, for det er alltid noe av det første jeg gjør når jeg flytter til et nytt sted. For øyeblikket henger det klær overalt i leiligheten, for tørketrommelen ser ikke ut til å fungere. Forleden var vi på IKEA og fant alskens småtteri, og vi gikk feil på veien dit og tok drosje hjem derfra, akkurat slik det skal være. Vi spiser toast og drikker pulverkaffe inntil videre. Alt er bare rot, og vi er dødsslitne, men fornøyde.

Forresten – det er ikke nett i leiligheten vår ennå, så det blir mindre blogging enn vanlig i en periode. Håper vi sees på Facebook og Instagram i mellomtida!

– – – – –
In other words: I am so tired and so happy. We have moved to London! We live in one of those cute, classic houses. Our drier doesn’t work, and we took a wrong turn on our way to IKEA, and every part of my body hurts from walking and carrying so much these past two weeks, but I’m thrilled to be here. We have salty licorice and aquavit which we brought with us from Norway, and here we’ve bought beans and Marmite, just because it’s so typically British. There is awfully much to do, but we work all day and reward ourselves with big meals and fancy beers. We’ve got library cards, and my hair is all frizzy because of the humidity, and I really like the view from our apartment. Everything is a mess, and we are exhausted, but very content.
By the way, there is no internet in our apartment yet, so for a while I will be blogging less than usual. I hope to see you on Facebook and Instagram in the meantime!

Reklame

12 tanker på “→ NW4

 1. så søt denne lille murhus med hage i bakgården. bildet er veldig fint fordi vi ser dere begge i speilet i vinduet. england sola må være veldig hyggelig faktisk. Jeg liker fargen i Guinness øl satt på den svarte steinen. oh! et bibliotek-kort, en virkelig liten lykke før rekkverket (pent skåret), faktisk! Jeg er også overrasket over det bragdt å ha litt bagasje. Så, god start for deg, synes det gledelig dine første små planer; lykke til. et kanskje -«une thé tasse avec un nuage de lait «…. ( oh !! fin lys farge, det engelsk te også .)

  Liker

 2. Så kjekt å få sjå litt frå London! :) Gleder meg sånn til å få sjå endå meir, få høyre meir om korleis de har det der borte og eigentleg alt! Tommel opp for bibliotekkort! :D

  Liker

 3. Så flott innlegg! Det beskriver noe av den følelsen… Den «tenk-å-flytte-til-et heltannetsted-følelsen, som alltid har ligget i magen min. Den kommer når jeg er på besøk et nytt sted, og da særlig byer abroad. JEg gleder meg til å følge med deg.

  Liker

  • Jeg får også en slik boblende følelse når jeg besøker byer i utlander hvor jeg trives spesielt godt – da kjenner jeg at «her kunne jeg bodd!», hihi. Det er like spennende hver gang jeg flytter ut og etablerer meg på et nytt sted. Takk for fin kommentar!

   Liker

 4. Åå! Synne! Såååå spennende, fint, gøy! Elsker at dere bor i et lite murhus. Det er SÅ engelsk, og minst like koselig. Jeg håper du/dere snart får kommet skikkelig på plass, og senket skuldrene skikkelig. Takk for at du deler! Jeg er spent på neste post (her eller der). STOR KLEM!

  Liker

 5. Hurra, så koselig det ser ut :) Sikkert litt slitsomt, men samtidig deilig å være der. Bra dere får tatt noen pauser mellom ryddeslaga :) (Nå fikk jeg lyst på sånn lakris, heheh)

  Liker

 6. guuuud så trevligt att höra att det går bra för er!! är så himla glad för er skull. vilket fint område ni verkar bo i?? london. drömmigt!! <3 kram kram kram

  Liker

 7. Tilbaketråkk: Patchwork: October ++ | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..