Our local London

I dag er det ei uke siden vi flyttet hit. Det er helt uvirkelig at vi faktisk bor her nå, at vi ikke bare er på ferie! Vi har riktignok vært skikkelig effektive denne første uka, så mange små og store brikker har falt på plass, slik at vi etterhvert kan senke skuldrene litt. Det er veldig godt etter en slik intensiv og anstrengende prosess.

Nå tenkte jeg at vi skulle ta en titt på nærområdet vårt!

Vi bor i en rolig og frodig bydel nordvest i London, og det passer meg utmerket. Det er godt å kunne trekke seg tilbake hit etter en dag i bykjernen! De siste dagene har vi hatt mye fint vær, så nabolaget har vist seg fra sin beste side, med all sin overgrodde sensommersjarm.

Local
London
Local
Local
Local
Local

Dette er biblioteket (hvor jeg sitter nå). Her finnes blant annet en liten kafé, og ei bred steintrapp med fint gelender, og leserom med høye, pent dekorerte tak. I tillegg til gratis trådløst internett i en time av gangen. Slett ikke verst.

LocalDet ligger et stort grøntområde rett i nærheten, hvor vi får fin utsikt videre nordover.

LocalHer har vi Town Hall. Staselig!

LocalDette er vårt lokale bakeri. Skulle ønske dere kunne kjenne hvor godt det lukter her…

LocalUniversitetet Jonasflotte skal gå på har nyydelig grønn campus. Gleder meg til vi kan møtes og spise lunsj på en benk.

LocalDette er den nye stampuben vår. Den heter The Greyhound og er alt jeg har ønsket meg.

Local
Local
Local

Slik var kveldshimmelen forleden, da vi var på vei hjem etter en liten utflukt. (Dem blir det mange av i året som kommer, hoho.)

LocalJeg er helt sikker på at jeg kommer til å trives her, for jeg liker meg så godt allerede!

– – – – –
In other words: It has now been a week since our move. We live here now! Unreal! We have been very effective since we came, so many important pieces have fallen into place, and now we can relax a little. It feels so good after such an intense and demanding moving process.
Let’s take a look at our new neighbourhood! We’ve had lovely weather the last couple of days, and this place has really been showing off. So cute and overgrown! You can see the local library (where I’m currently writing this), a nice heath nearby with a pretty view, the town hall, our bakery, the beautifully green campus of the university, our new regular pub – The Greyhound – which is everything I’ve ever wanted. The sky was gorgeous the other day, just to top it all off. I like it here so much already!

Reklame

13 tanker på “Our local London

  1. STAMPUBEN! Sååå fiiiin. Nesten som på film, hoho! Kan se for meg at den er midt i blinken, ja. Utrolig fint og frodig i nabolaget deres sånn ellers også, forøvrig! Hurrahurra!

    Liker

  2. Din hyggelig nabolag, og imponerende bygninger ser ut til å være veldig beroligende og funksjonalitet. solen på gresset prærien er et perfekt bilde av installasjonen dine i London. Jeg liker vinduet ved siden av spisestuen som minner meg den typiske visningen av husene i Irland.

    Liker

  3. Tilbaketråkk: Patchwork: October ++ | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..