Currently currants

Currently currants / etdrysskanel.com

Jeg trenger påminnelsen selv iblant, så jeg tenkte bare å nevne at rørt rips med vaniljesaus er – i hvert fall for meg – smaken av sommer, smaken av barndommen, smaken av livet slik man helst vil ha det. Enten man plukker bærene selv, får dem av svigermor (hånda i været for denne heldiggrisen) eller kjøper dem på butikken, er det like enkelt å blande inn litt sukker og vaniljesukker, røre til det slutter å knase og servere med vaniljesaus. Så lett, så nydelig å se på, så intenst godt. Var bare det!

Currently currants / etdrysskanel.com– – – – –
In other words: Fresh red currants, stirred with some sugar and vanilla sugar until you can no longer hear the crunch, and then served with custard. This is the taste of summer, the taste of my childhood, the taste of my best life. That is all.

Reklame

8 tanker på “Currently currants

 1. Nam! Har faktisk aldri rørt rips, vi et dei heile med sukker eller vaniljesaus.

  Når det er sommarferie eller sommarhelg i juli/august finst det ingen betre måte å starte dagen på enn å ta seg ei runde i hagen og plukke bær oppi ei skål. Godt med yoghurt eller kesam, eller i frukostsmoothie!

  Liker

  • De fungerer jo utmerket hele også – godt på vaniljeis, for eksempel!
   Det er så sant! Vi har ikke hage for øyeblikket, men når jeg har en innen rekkevidde på denne tida av året, gjør jeg det samme!

   Liker

 2. Å, jeg er enig, en av min søsters største gaver er når hun gjør svart currant syltetøy fra fjellet . men vaniljesukker, jeg kan ikke forestille meg med ; mer brunt sukker . du kan ha nyte med jaa .

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..