A night on the balcony

A night on the balcony / etdrysskanel.com

Juni og juli bød på tropenetter på rekke og rad, og vi bestemte oss for å få ordentlig utbytte ved å sove ei natt utendørs! Balkongen i den nye leiligheten henger høyt og fritt, og er bred nok og lang nok til at to stykker kan sove der ute. Som tenkt, så sagt, så gjort!

Jonasflotte og jeg hentet liggeunderlag og soveposer i boden, og la oss godt til rette under lyktene, med byen som et teppe av lys i bakgrunnen.

A night on the balcony / etdrysskanel.comJeg sov altså så godt, hele natta, uten å våkne, åtte timer i strekk. Det var ikke kaldt i det hele tatt, og jeg trengte hverken øyemaske eller ørepropper. Tenk at det er mulig, sentralt i Oslo by!

Det var noe helt eget å slå opp øynene morgenen etter. Jeg så blå himmel og skyer over meg, og kjente en varm bris mot ansiktet, og det lå en mild lukt av lavendel i lufta, ettersom jeg har vannet flittig i blomsterkasssene gjennom hele sommeren. Sola lå lavt over byen, som var i ferd med å våkne til liv under oss.

A night on the balcony / etdrysskanel.comSløvt blikk, håret til alle kanter og et søvnig smil – her får dere et eksklusivt innblikk i hvordan jeg ser ut first thing in the morning, haha, uten leppestift, filter eller redigering! (Jeg var lenge i tvil om jeg turte å legge ut slike bilder i sosiale medier, for alle er jo så perfekte hele tida, men jeg fikk veldig god respons på Instagram, så jeg velger å gjøre det her også. Vi er tross alt bare vanlige mennesker, alle sammen – jeg har da ikke noe å skjule?)

Jonasflotte og jeg var begge overrasket over hvor lenge og godt vi hadde sovet. Vi besluttet å drikke frokostkaffen av turkopper for å holde på illusjonen, og den gode følelsen satt i kroppen hele dagen som fulgte.

Dette var en av årets beste netter og fineste morgener hittil! Man trenger ikke alltid reise så langt for å få feriefølelse eller for å skape gode minner – man trenger ikke nødvendigvis forlate leiligheten sin engang!

Hurra for hverdagseventyr!

A night on the balcony / etdrysskanel.com– – – – –
In other words: The heat wave this summer meant many warm nights, and my fellow and I decided to make the most of one by spending it on the balcony! I slept remarkably well, for eight hours straight, and I didn’t need a sleep mask or ear plugs. Pretty cool, considering that we live in central Oslo! It was such a delight to wake up out there the next morning. I opened my eyes and saw blue sky and white clouds above me, and I could feel a mild breeze on my skin, plus the smell of lavender in the air from one of our flower pots. The sun was already up, and the city was starting to stir below us. What a great feeling! My sleepy face and wild hair make it pretty obvious; this is what I look like first thing in the morning, with no lipstick, filters or editing. I was hesitant to share a photo like this in social media, because everyone is so perfect all the time, but I got a very nice response on Instagram, so I’m sharing here too. We’re all just ordinary people, and I have nothing to hide, haha. Anyway, my fellow and I were both surprised at how long and how well we had slept, and we had our breakfast coffee in travel mugs to keep the illusion that we were camping, just for fun. We had a good feeling that lasted all day! This was actually one of my best nights and mornings so far this year. It’s nice that we don’t have to travel far to make memories – sometimes it’s not even necessary to leave your flat! I love everyday adventures!

Reklame

23 tanker på “A night on the balcony

 1. Gjorde det same her siste fredagen i juli. Då var det i tillegg måneformørking og det blei ein minnerik kveld :) Artig å kunne gjere noko sånt av og til!

  Liker

 2. For et fint blogginnlegg! Og så herlig bilde av deg ;) Og er så enig i at man burde være flinkere til å legge ut «mindre perfekte» bilder, for som du sier – vi er jo bare mennesker. Hilsen ei som har minimalt med bilder av seg selv på bloggen :P

  Liker

  • Takk, snille! Jeg liker egentlig ikke å ta eller se bilder av meg selv, men jeg prøver å legge ut noen her med jevne mellomrom likevel. Det er både fordi at jeg alltid setter pris på det hos andre («der er hun som skriver», liksom!) og nettopp fordi at man ser så mye oppstilt og retusjert og tilsynelatende perfekt overalt. Det må være lov å være helt ordinær også, hihi!

   Liker

 3. Fint innlegg, å sove på verandaen høres ut som en god ide. Da det var som varmest i sommer vurderte jeg det nesten selv, men så ble det ikke noe av. Kanskje jeg forsøker neste år om jeg kommer over redselen min for å bli plaget av insekter (jeg tør nesten aldri å lufte hjemme i leiligheten min fordi jeg hater fluer og veps så mye og er redd de skal komme inn), når det er veldig varmt høres det jo lurt ut. Og du har et godt poeng i at det ikke skal så mye til for å få feriefølelsen hjemme, det er fint å huske på nå som hverdagen er i gang igjen.

  Liker

  • Jeg er heller ikke særlig glad i insekter, men dette var i hvert fall ikke noe problem – det vil nok være flere småkryp på bakkeplan, men i vårt tilfelle (i sjette etasje) så vi ikke noe til dem! Enig, det er kjekt å kunne gi hverdagen et snev av ferie. Kanskje vi skal satse på piknik på stuegulvet en dag, hihi!

   Liker

 4. FOR en utsikt dere har! Misunnelig! Fint og artig å kunne sove ute på balkongen. Få litt friluftsliv selv om man befinner seg mange, mange meter over bakken og midt i byen.

  Liker

 5. Tilbaketråkk: Kroatiaferie på øya Šipan - Et katteliv

 6. Tilbaketråkk: Chez nous | Et dryss kanel

 7. Tilbaketråkk: 2018 in retrospect | Et dryss kanel

 8. Tilbaketråkk: Home tour: One year later | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..