Postkasseluksus

Jeg blir like begeistret hver gang det ligger noe og venter på meg i postkassen, og jeg vil gjerne vise dere noen forsendelser fra den siste tiden. Jeg har tenkt en hel del på Posten etter at jeg sluttet som lørdagsbud i enden av juni (men jeg må innrømme at jeg ikke savner å måtte gå tidlig hjem på fredager og stå tidlig opp på lørdager, da!), så det er ekstra hyggelig å sende og motta egen post denne sommeren.

Jeg har forresten midlertidig adresse for øyeblikket, så den er ikke å finne på bloggen. Så snart jeg flytter til et mer permanent tilholdssted, skal jeg dele adressen med dere igjen.

Vi kan jo begynne med noen pene og morsomme postkort fra fjern og nær. Nærmere bestemt fra Geiranger, Trondheim, Oslo (hei, Tine Katrine!), Skåne og Dublin. Takk, alle sammen!

Jeg fikk også en vattert konvolutt forleden, med et tegneseriefrimerke på.

Den kom fra Ina, og inneholdt fire fargerike teposer og en bille! Takk, så morsomt og snilt!

Anhenget minner veldig om en annen seksbeint fyr fra dette innlegget på den forrige bloggen, hihi.

Så til sommerens absolutte post-overraskelse. Plutselig kom en stor, hvit bobleplastkonvolutt fra uventet hold og bragte med seg min nyeste favoritt.

Iiiih, en egen ordbok full av sånne ord som jeg elsker! Med rygg som får den til å se eldgammel ut…

…og med forfatterens signatur inni, som om ikke boken var nok i seg selv.

Når man blar i den, hopper det frem en mengde morsomme ord og uttrykk som bør holdes i hevd.

De er forklart på festlig vis, og gjerne illustrert med bisarre bilder.

Jeg leser og ler og koser meg veldig. Det finnes også en mindre uskyldig seksjon, som er forselglet og utstyrt med aldersgrense og advarsel – og som jeg ærlig talt ikke har åpnet ennå, hoho.

Her må jeg nok stålsette meg!

Hele boken bærer preg av mye humor og stor interesse for språk. Helt midt i blinken for slike som meg, og optimalt, lett lesestoff til regntunge sommerkvelder etter lange arbeidsdager. Fra en leser som trodde den ville gjøre meg glad. Det gjorde den virkelig! Tusen takk, gamle bardun!

Herlighet, så heldig jeg er.

Dere, i dag er det én måned siden jeg flyttet fra Søstrene Suse til Et dryss kanel. Det var litt skummelt, og det er fortsatt småting jeg vil endre på og utvikle, men alt i alt er jeg godt fornøyd med den første tiden. Jeg har funnet meg til rette; jeg trives her inne. Jeg håper det samme gjelder dere, og jeg synes det er så hyggelig at dere blir med videre på ferden! Jeg ser frem til en spennende høst, og til å dele mine gleder med dere. God søndag til alle!

Reklame

25 tanker på “Postkasseluksus

 1. å, for en fin fin bok! den må jeg kanskje også få tak i :) det samme gjelder det fine frimerket, å å å. jeg liker å se hvor glad du blir av post. jeg blir det selv også, men likevel er det flott å se hvordan andre setter pris på det óg. kanskje jeg sender deg noe når du deler adressen din igjen, hihi

  Liker

 2. Så mye stas! Den boka har vi til salgs der jeg jobber, og jeg har brukt noen stille dager på å kikke litt i den. Veldig morsomt, altså – men tabu-avdelingen hadde jeg faktisk ikke oppdaget enda!

  Liker

 3. Så gøy å få ting i posten, er så sjelden nå om dagen.. Mye foregår på mail og nettet.. Selv elsker jeg å få post, særlig brev og annet spennende :) Gøy innlegg og flott skrevet! Likte bloggen din, mye variert innhold og bilder, me likes :) Ha en fin kveld!

  Liker

 4. Haha, for en herlig bok! Tenkte at jeg må være gammel siden jeg så over ordene på bildet og kunne forklare alle — til jeg så «slenge seg litt på brisken». Puh! Ikke SÅ gammel ennå! ;)

  Liker

 5. det er jo finest i verden å få post i postkasse! spesielt pakkebrev! post er kjempegøy, jeg elsker å sende det, selv om det tar tusen år før jeg får postet ting XD

  Liker

 6. For en fantastisk bok! Får man kjøpt den i vanlige bokhandler eller må man til noen spesiell plass for å få kjøpt den? :)

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..