This weekend: Seven dials, two travellers and a shop launch

Denne helga ble begivenhetsrik og fin! Tenk at slutten på uka kan være en kilde til så mye glede, og gi så mye overskudd, før ei ny uke tar til.

På fredag dro jeg til Seven Dials. Det er et veldig sjarmerende område i nærheten av Leicester Square, hvor det ligger mange små, hyggelige butikker og koselige spisesteder langs smale gater.

Weekend
Weekend

Her skulle Club Monaco åpne ny butikk, og i den forbindelse inviterte de til høstmarked!

WeekendJeg synes det er gøy å få med meg slike ting, og her i London skjer det selvfølgelig noe hele tida.

Markedet var fullt av fine farger!

Weekend
Weekend
Weekend

De hadde alliert seg med kaféer i området, som serverte gratis kaffe og brownies, og det passet meg selvfølgelig utmerket.

WeekendSelve butikken var også veldig fin, med dust lys, friske blomster og mye spennende å se på.

Weekend
Weekend
Weekend

En hel del varer var litt utenfor min prisklasse, men det kan være gøy å titte likevel! Særlig når man får servert et glass prosecco i forbindelse med åpningen, hoho.

Her møtte jeg også Rosie, som skriver den store, inspirerende bloggen The Londoner. Hun tipser om så mange kaféer, restauranter og barer! Hun var like jordnær, humoristisk og hyggelig i virkeligheten som på bloggen.

Weekend
Weekend

Etter åpningen ruslet jeg litt videre i området, før jeg tok banen hjemover.
WeekendFredag kveld så Jonasflotte og jeg den siste Back to the Future-filmen, den som finner sted i Den ville vesten. Nå har vi sett alle tre på nytt, og er ekstra klare til å feire Back to the Future Day på onsdag, håhåhå!

På lørdag hadde jeg strålende planer, for Ina og Ane var i byen på svipptur. Så koselig!

Vi møttes i sentrum, gikk til en kafé og bestilte så mye godt at vindusbordet vårt så ut som en kakebuffet.

Weekend
Weekend

Vi spiste og snakket og lo og koste oss. Ina hadde forresten med ostehøvel og melkesjokolade til meg! Jeg ble stereotypisk kjempeglad!

WeekendVi skilte lag etter ikke så lenge fordi at jeg måtte hjem og jobbe (overraskende oppdrag og korte frister er ofte frilanserens lodd i livet), men jeg passet på å glede meg over fine, klassisk britiske omgivelser på hjemveien.

WeekendResten av lørdagen ble rolig, ettersom jeg måtte jobbe et godt stykke utover kvelden. Etter en sen pastamiddag bestemte Jonasflotte og jeg oss for å smake på øl og spille kort, og jeg ble småsint fordi han ikke fulgte reglene, haha. Ølen var god og vi ble etterhvert enige, så det gjorde ikke noe.

WeekendSøndagen var Jonasflottes bursdag, slik jeg fortalte i går!

Etter en superfrokost gikk vi på oppdagelsesferd i en bydel vi ikke kjente så godt. Det viste seg å være et fredelig og frodig område, og vi krysset dessuten kanalen på et tidspunkt.

Weekend
Weekend

Vi stoppet for å spise kake, slik seg hør og bør på en bursdag, og fikk så store stykker at ingen av oss orket å spise opp! (Jeg glemte å finne fram kameraet, men dere får bare stole på meg.)

Etterpå gikk vi videre, forbi mange fine bygg, og vi så et ekorm på vår vei.

Weekend
Weekend

Vi tilbragte hele dagen ute på rusletur, og var ikke tilbake i leiligheten før rundt sju. Vel hjemme satte vi på noen episoder og bestilte pizza, som vi deretter spiste med champagne til. Tidenes bursdagskombo.

WeekendDermed var denne helga over, og jeg er veldig godt fornøyd med alt sammen!

– – – – –
In other words: This weekend was a great one! It’s amazing how a few days at the end of a week can contain so much joy and give you so much energy!
On Friday I went to Seven Dials, a lovely part of London with cobbled streets, cute shops and charming cafés. Club Monaco opened a new store there and celebrated with an autumnal little market! There were beautiful colours and free treats – I received a cortado and a brownie, so obviously I was thrilled. The shop itself was also gorgeous – bright and cosy with fresh flowers and lots of pretty things to look at. (Many of them were a little out of my price range, but that doesn’t mean I can’t enjoy browsing – especially not when they gave me a glass of bubbly!) On top of everything I met Rosie, who writes the very popular and very inspiring blog The Londoner. She gives the very best advice on where to eat in this city! She was just as down-to-earth, kind and humorous in real life as on the blog. After the market I went back home, where my boyfriend and I made pasta for dinner and watched the third Back to the Future film. We have now seen all three again, and we’re even more ready to celebrate Back to The Future Day this Wednesday!
On Saturday I had the best plans, since to friends of mine were in town. We met in the city centre, found a café and ordered so many cakes that our table looked like a buffet. My friend Ina had brought me chocolate and a cheese slicer from home, which made me so happy. We ate and talked and laughed and had a great time, which was sadly cut short because I had to go home and work. (Oh, the surprising jobs and short deadlines of freelance life.) After a long afternoon of working my boyfriend and I had a late dinner, tasted some beer and played cards. I got a little angry with him when he didn’t follow the rules, but the beer was good and we worked it out, so no worries, haha.
This Sunday was my boyfriend’s birthday, as I wrote about right here, and after our breakfast we took a long walk in a part of town we didn’t know very well. It was peaceful and green, and we crossed the canal, and then we wanted cake. A birthday necessity! I forgot to use my camera at the café, but we were given pieces so big that none of us could finish them. Score. Then we continued walking, past pretty buildings and squirrels in trees, until evening came. We returned home, ordered a pizza and split a bottle of champagne – perhaps the ultimate birthday combo.
That was the end of this weekend, which I enjoyed so very much.

Reklame

11 tanker på “This weekend: Seven dials, two travellers and a shop launch

  1. Må jo si at det virker fryktelig kjekt å bo i London! Og så fint å være freelancer og dermed kunne ta en sånn avgjørelse om man vil også! Merker jeg virkelig trives i denne frilanstilværelsen, og håper det vedvarer :D
    http://www.stinefriis.com

    Liker

  2. Jeg elsker denne grå ekorn; flott gatene i London, superb ; Denne » fourme d’ambert » i dekorere gresskar med uvanlig bakgrunn av olivenbusk monaco butikk klaer . fargen rød (og andre også) som går godt for kvinner (den andre dagen i min by, snudde jeg meg blikket til den vakre lange røde kappe fra «tara jarmon» collection).

    Liker

  3. Tilbaketråkk: Patchwork: October ++ | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..