The future is now!

Mange har ventet på denne dagen i tre tiår. Nå er den her, og den kommer aldri tilbake, så jeg akter å feire mens jeg kan.

Happy Back to the Future Day, everybody!

(Hvis videoen ikke dukker opp, så klikk for å se den her!)

Dette er altså datoen som Doc og Marty reiser til, 30 år inn i framtida, i film nummer to.

date-back-to-the_futureJeg har gledet meg i årevis. I’m geeking out, hoho!

Dagens antrekk er inspirert av venninna til Biff, som har svart foldeskjørt og (delvis) hvit overdel.

future-biffs-gangDessuten har jeg kledd et par solbriller med folie for å få dem til å ligne på de som Doc har!

doc-deloreanMan tager hva man haver, hoho.

BTTFD outfitJeg har forresten Back to the Future-musikken som ringetone også, og blir ekstra glad når noen ringer.

Jonas på sin side stiller med vrengte bukselommer og tar på seg to slips, à la voksne Marty!

future-tiesKlærne, teknologien og omgivelsene våre er kanskje ikke helt slik filmene spår at de ville være i 2015, men det er jo litt av moroa med framtidsvisjoner. Vi må kanskje vente en stund til før vi før flyvende biler, selvtørkende klær og hoverboards?

back-to-the-futureVi skriver i hvert fall 2015, og i dag er det onsdag 21. oktober.

Dette er stort, dere. For øyeblikket ligger #BackToTheFuture helt øverst på Worldwide Trends-lista på Twitter. Disse filmene er tross alt kjente, kjære og enormt populære – jeg vil plassere Back to the Future-trilogien på samme hylle som for eksempel Jurrassic Park-serien og Indiana Jones-filmene. Millioner av mennesker verden over har gledet seg over eventyr i fortid og framtid, og den framtida er altså vår nåtid… Det medfører enkelte morsomme produkter – for eksempel lager Nike skoene fra film nummer to, og Pepsi har laget brusflaska!

I ettermiddag skal Jonasflotte og jeg skåle i sprudlevin med likesinnede på Trafalgar Square, og etterpå vil vi forhåpentlig få se en ordentlig DeLorean (!), og det hele topper seg med en Enchantment Under the Sea Dance til slutt, med dekorasjoner og tidsriktig musikk. Herlighet, så bra dette blir.

Dagen er her, og vi får oppleve den! Great Scott!

– – – – –
In other words: I am geeking out! The day has finally come! Check out the official greeting from The Doc at the top of the post (or click here to see it if the video won’t play). For thirty years this date has been in the future, and today it is our present. I love the Back to the Future films, and I’m so excited! Today’s outfit is inspired by Biff’s friend, who wears a short, black pleated skirt and a (partially) white top. I’ve also covered a pair of sunglasses with foil to make them look like the ones Doc wears. Oh, and my mobile ringtone is the Back to the Future theme, of course. My boyfriend will be sporting jeans with the pockets turned inside out and two ties! This afternoon we’re going to Trafalgar Square to meet and drink bubbly with like-minded people, and later we will hopefully get to see a real DeLorean, and then to top it off there is an Enchantment Under the Sea Dance in North London this evening. I am so happy I get to take part in this!

*Bildene er lånt og linket / The photos are borrowed and linked to their sources*

Reklame

6 tanker på “The future is now!

  1. Haha, liker hvordan dere markerer dagen på :D Har jo sett filmene, og selv om jeg ikke husker alt, så husker jeg at jeg likte de filmene. Skulle veldig gjerne markert dagen ved å se dem igjen. Hmm kanskje jeg får gjøre litt research på hvor man kan få tak i filmene til en billig penge..

    Liker

  2. Tilbaketråkk: BTTFD: October 21st 2015 | Et dryss kanel

  3. Tilbaketråkk: The Kit-Cat Clock | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..