BTTFD: October 21st 2015

I dag har vi skrudd klokka tilbake og fått en ekstra time som vi kan fylle med hva vi vil!

Dermed passer det godt å se på bildene fra Back to the Future Day, synes jeg.

(Dette er litt for snevert for en del av dere, virker det som… Det er helt greit, så klart – dere får bare prøve å være glade på mine vegne, hihi!)

BTTFDDagen hadde altså endelig kommet. Dette innlegget viser hvor oppglødd jeg var!

På Trafalgar Square hadde vi avtalt å treffe likesinnede for å markere den store begivenheten. Noen hadde fultl kostyme, og andre hadde skjorter, caps eller andre detaljer som røpet at de var ekstra glade i en viss filmtrilogi.

BTTFDVilt fremmede folk som kler seg opp og samles, bare fordi de liker de samme tingene… Åh, nerdekulturen er nydelig.

Jonasflotte stilte med to slips!

BTTFDVi bidro også med sprudlevin, for det var planer om nedtelling etterhvert. Initiativtakerne Paul og Jay hadde faktisk med seg både et hoverboard og en modellbil!

BTTFD
BTTFD

Vi tok fjasete forced perspective-bilder med bilen, hoho.

BTTFD
BTTFD

Jeg hadde jo latt meg inspirere av framtidas motebilde, og passende nok hadde en fyr kledd seg ut som Griff! Han og «Marty» moret seg med å gjenskape scener fra filmen.

BTTFDGriff og jeg var tøffe…

BTTFD…men jeg klarte ikke holde maska særlig lenge, spesielt ikke da jeg fikk se nærmere på bilen og brettet!

BTTFD
BTTFD

Det går an å være litt forelska i en modellbil, faktisk.

BTTFDKlokka 16:29 var det på tide å sprette vinflaskene!

BTTFDVi tale ned som på nyttårsaften, og så skålte vi for famtida og gode filmer, med faxer og hatter og det hele.

BTTFDEtter en stund gikk folk hvert til sitt, for de fleste hadde planer om å se filmene på ulike steder og tidspunkter utover kvelden. Jonasflotte og jeg hadde ladet opp med å se alle tre i forkant, så vi prioriterte andre ting, og vi hadde flere punkt på planen videre.

Utenfor en av kinoene på Leicester Square hadde vi hørt at det sto en vaskeekte DeLorean! Det viste seg å stemme. Vi hadde aldri sett en i virkeligheten før, så vi lot oss begeistre.

BTTFD
BTTFD
BTTFD

Sååååå stiliiiiiig.

Kinoen viste filmene, så klart, og noen heldiggriser hadde fått plastutgaver av Pepsi Perfect-flaskene sammen med billettene sine. Gøy!

BTTFDNå var klokka blitt nesten seks, så vi trengte litt mat. Vi slo oss sammen med en hyggelig fyr i Doc-kostyme og gikk for å spise.

Pizza og øl føltes som det eneste riktige, hoho.

BTTFDEtterpå dro vi til Shoreditch, for der hadde vi hørt at det sto en DeLorean til, og det gjorde det!

BTTFDDenne var «utkledd» som tidsmaskin!

BTTFD
BTTFD

Herlighet, så kult.

Nå satte vi kursen mot Crouch End, nord i London, for der lå dagens siste mål.

En pub arrangerte en Enchantment Under the Sea Dance, akkurat som i filmene!

BTTFDDer var det dekorasjoner, femtitallsklær, band og fullt dansegulv!

BTTFDLokalet var koselig, og menyen var full av morsomme referanser, og drinkene ble servert i krukker med sugerør.

BTTFD
BTTFD
BTTFD

Alle de fineste damene i London var dessuten samlet på ett sted.

BTTFDJeg skilte meg ut med mine tullete, hjemmelagde framtidsbriller, haha.

BTTFDAlle koste seg med øl og musikk, og gitaristen i bandet imiterte Marty da de spilte Johnny B. Goode!

BTTFDUte i bakgården var det lysslynger og ivrig snakk om filmene.

BTTFDNå begynte det å bli sent, så Jonasflotte og jeg måtte vende snutene hjemover.

Før vi dro, gikk vi bort til arrangøren og takket for en fin kveld. Da ble han glad, og så fant han fram en pose med små, tidsriktige overraskelser i! Vi fikk velge oss hver vår, og vi beundret dem på veien hjem. Autentiske samlekort fra åttitallet!

BTTFDVi spiste sjokolade på bussen, og vi var ikke hjemme før nærmere midnatt. Da ramlet vi i seng, superslitne og superfornøyde.

Back to the Future Day ble alt jeg hadde håpet på og mer til!

– – – – –
In other words: This is what our Back to the Future Day looked like here in London! I wrote this post about how big a deal this was for me, and I am absolutely thrilled with how the day turned out. We met with some lovely people at Trafalgar Square. Some were in full costume! There were bottles of bubbly, faxes telling us we were fired, party hats and party poppers – and the two people behind the event, Paul and Jay, had even brought a hover board and a little DeLorean! We took silly forced perspective photos, and «Griff» and «Marty» did a familiar pose, and I fell in love with the car model. (I was supposed to look cool and tough in my future girl outfit, but I couldn’t!) At 4:29 we did a countdown and opened the bubbly bottles, and the whole this was wonderfully geeky. I absolutely love how complete strangers can get together and how fun simply because they like the same films! After the countdown we went to Leicester Square, because we had heard there was a DeLorean. It was true, and it was the first real one Jonas and I had ever seen, so we were very excited. After admiring the car for a while people went their separate ways, and many had movie screenings on the agenda. Jonas and I has seen all three films the week before, so we had other priorities. First we has to grab a bite! We joined forces with a fun dud in a Doc costume, and pizza and beer felt like the right thing to do. The we went to Shoreditch, East London, because we had read there was another DeLorean, and this one was «dressed up» like the time machine! My goodness, so cool! Last but not least we went to Crouch End, in the North, because a local pub was hosting an Enchantment Under the Sea Dance. Just like in the films! There were decorations, 50’s outfits, a band and lots of people dancing… It was great! The girls wore beautiful dresses, and there were fun things on the menu, and when the band played Johnny B. Goode, the guitarist showed off his Marty moves. We had the best time, and before we went home, we went out back to tell the host just that. He was happy about that, and he gave us a little surprise each: Authentic collector’s cards from the eighties! We admired them on the bus ride home, and we weren’t in the door until almost midnight. We stumbled to bed, so tired and so content. I could not have been happier with this very special day.

Reklame

18 tanker på “BTTFD: October 21st 2015

  1. Jeg liker denne tittelen «Back to the Future» og jeg vet filmen. selvfølgelig, jeg er ikke en nerd, men kunne velge «Trafalgar Day» 110 år senere, inspirere meg i denne andre (jeg, som er en litt fransk og på magnitude av Napoleon) for å ha denne andre historie episoden i 1808 da Napoleon gjort «Goethe» ( chevalier de la légion d’honneur»og fransk statsborger på » erfurt «) tekstlig ord her -» og hvordan like du ditt sted her, sir Goethe? spurte Napoleon. – Høy glans, sir svarte Goethe, og jeg håper det vil være nyttig til mitt land. ( retour vers le passé bra også). vel Jeg elsker bildet av bilen i hans sted; og du er også svært reell på.

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Patchwork: October ++ | Et dryss kanel

  3. Tilbaketråkk: The Kit-Cat Clock | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..