Habits good and bad

Windy

Vi har alle vårt, hoho!

Jeg pusser tennene for hardt. Dårlig vane.

Jeg går ikke inn i butikker med mindre jeg har konkrete planer om å kjøpe noe. God vane.

Jeg har lett for å synke sammen og få dårlig holdning hvis jeg sitter lenge foran dataskjermen. Dårlig vane.

Jeg drikker mye vann og har alltid vannflaske i veska. God vane.

Jeg bruker ordet «liksom» for mye, iblant uten engang å tenke over det. Dårlig vane.

Jeg står opp tidlig hver morgen, også når jeg ikke må, for å holde på rytmen og få mye ut av dagen. God vane.

Din tur!

– – – – –
In other words: We’ve all got them! I brush my teeth too hard. Bad habit. I don’t enter shops unless I have specific plans to buy something. Good habit. I tend to become a little hunched and get bad posture if I sit in front of the computer for a long time. Bad habit. I drink lots of water and always carry a bottle in my handbag. Good habit. I use the expression «sort of» too much, sometimes without even thinking about it. Bad habit. I get up early each morning, even when I don’t have to, to keep my rhythm and get the most out of each day. Good habit. Your turn!

Reklame

12 tanker på “Habits good and bad

 1. Artig innlegg! Jeg sier «på en måte» hele tiden, legger ikke alltid merke til det engang! Jeg har begynt å bruke munnskyllevann og almanakken min hver dag – vaner som bra for tannhelsen og for å holde oversikt.

  Liker

  • Det er så fort gjort å bruke uttrykk uten å tenke over det, hihi! Munnskyll og almanakk høres veldig bra ut! Jeg bruker tanntråd, men har gått over fra å bruke avtalebok til å legge alt på mobilen – litt synd, kanskje, men veldig praktisk. Oversikt er i hvert fall helt nødvendig, hoho.

   Liker

 2. Jeg biter på håret mitt. Utrolig dårlig vane, og merker ikke en gang at det skjer.
  Elsker å planlegge. God «vane»

  Forresten, jeg blir såååå inspirert av bloggen din… Bor jo i London selv (eller ikke I-i, men jobber der i det minste, så er der hver dag stort sett) men jeg gjør ikke på langt nær så mye som du gjør! Er det lov å skylde på 8-17 jobb? :) Haha!

  Liker

  • Jeg synes det er så fascinerende at man kan gjøre sånne fysiske ting uten at man merker det! Også folk som biter negler, for eksempel, gjør det jo gjerne helt mekanisk, uten å registrere at det foregår. Interessant at det går an, liksom!
   Jeg er også veldig glad i å planlegge – da har man oversikt og kan dessuten glede seg til alt det fine som venter, hoho.
   Så kjempehyggelig å høre at bloggen inspirerer! Tusen takk for fine ord. Jeg prøver å være flink til å bruke tida aktivt og oppleve mest mulig her i London – men som frilanser kan jeg jo disponere arbeidstida selv, så det har selvfølgelig litt å si. Så gøy at du jobber i byen! Håper du trives, og at du en gang iblant kan ta deg tid til et eventyr eller en utflukt etter endt arbeidsdag, hihi.

   Liker

 3. Jeg har alltid med meg bærenett på butikken, og så er jeg flink til å planlegge måltider slik at jeg nesten aldri kaster mat. Gode vaner! Ellers bekymrer jeg meg alt for mye over uviktige ting, og så er jeg alltid fem minutter for sen til personlige avtaler. Dårlige vaner!

  .. og så elsker jeg solbrillene dine! Hvor er hjerteøyneemojien??

  Liker

  • Jeg bruker også nett, det er så kjekt å slippe all plastikken! Fokus på mindre avfall og mindre overflødig mat er kjempebra. Jeg har også lett for å tenke for mye på sånt som egentlig ikke betyr noe – men jeg tror at så lenge det er noe vi er bevisste på, så kan vi i hvert fall ta oss i det og tvinge tankene over på noe annet!

   Hihi, så hyggelig at du liker solbrillene! De er fra Weekday. Tusen takk!

   Liker

 4. hoho, fine vaner i svart og hvitt : Jeg forelske for flott gardenia blomst duft (som jeg bare kjøpte ennå så det er bra); Jeg har mani med mange antikviteter ting jeg jakte ; Jeg tror jeg kan ikke leve uten en venn Siamesekatt . noen ganger er jeg grinete hvis jeg ikke drikke min favoritt morgen te . Jeg vanligvis ganske trendy intellektualisere mitt liv og mine relasjoner med andre mens jeg er glad når jeg lager med hendene mine. og selvfølgelig alltid å lese tre bøker samtidig. . jeg synes at piping i stille måte sanger på flere språk er fint. Jeg er ofte i 7 sent, 10 minutter til min rendez- vous, (men bare 5 på jobb ) . Vel , ok ; jeg drikker vin (som en fransk på måltider) og vann ofte ..

  Liker

 5. Gode vaner:
  – Er alltid presis (jeg synes det er viktig at menneskene jeg møter ikke får inntrykk av at jeg synes min tid er viktigere enn deres)
  – Kjøper klær og møbler brukt hvis jeg kan (vi har flyttet nå og har kjøpt kommode, sofa, spisebord og hvitevarer brukt. Fant skyvedørsgarderobe gratis på finn!)
  – Sykler hver dag

  Dårlige vaner:
  – Vasker ikke klær før undertøysskuffen er tom
  – Salter for mye
  – Glemmer å gjøre administrative ting (melde flytting, bytte passord, bytte fastlege, melde meg opp til fag)

  Takk for morsomt innlegg! God helg!

  Liker

  • Jeg mener også det er viktig å være presis, og gjenbruk er topp, og jeg skulle ønske at jeg var flinkere til å sykle! (Det er ofte upraktisk siden jeg alltid går i skjørt eller kjole, og så synes jeg det er litt skummelt å sykle i byer, men en vakker dag skal jeg ha sykkel igjen, hihi.)
   Det er fort gjort å glemme sånne administrative greier, så der kan jeg kjenne meg igjen. Prøver å være flink til å skrive ned alt sånt, og tar en sjau en gang iblant, hehe.
   Håper helga ble bra på din kant! Takk, Inga!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..