Witching you a Happy Halloween

Du kan se på dette som et elektronisk postkort. Nå er det bare noen dager igjen, så jeg har sittet ved vinduet og skrevet til deg (og hørt på min oppdaterte Halloween-spilleliste), og så har jeg satt på et frimerke og lagt kortet i ei sånn klassisk, knallrød postkasse. Jeg vil herved ønske deg ei super Halloween-helg!

Se på disse gamle kortene, da! Er de ikke fine?

Alle bildene er hentet fra min Halloween-samling på Pinterest (som også inneholder mange andre stemningsfulle bilder!), hvor hvert og ett er linket til kildene.

Jeg synes det er så gøy å være på De britiske øyer på denne tida av året. Alle magasiner byr på gresskaroppskrifter og kostymeforslag, og supermarkedene har tilbud på smågodt, og det arrangeres temakvelder overalt, og butikkvinduene er fulle av gravsteiner, glisende skjelett og overdimensjonerte edderkopper. Alle hjerter gleder seg!

Nå er det bare å krysse fingrene for at vi får besøk av trick-or-treaters på lørdag. Planen vår er å lage gresskarlykter, se Teen Wolf og drikke sprudlevin, hoho.

Happy Halloween, alle mine fine!

– – – – –
In other words: Consider this an electronic postcard. Picture me sitting by the window writing to you, while listening to my updated Halloween playlist. I found a stamp and a pillar postbox, and now I want to wish you a great Halloween weekend. Look at these vintage cards – aren’t they gorgeous? They are from my Halloween board on Pinterest (which also holds lots of other things!), where you’ll find links to all the original sources. I love Halloween, and I love being on The British Isles this time of year – every magazine has pumpkin recipes and costume ideas, every supermarkets has sweets on offer and every shop display features skeletons and spiders. Delicious! I really hope the trick-and-treaters will come to our door on Saturday, and we have plans to carve pumpkins, drink bubbly and watch Teen Wolf. Yay! Happy Halloween to one and all!

Reklame

5 tanker på “Witching you a Happy Halloween

  1. Jeg liker spesielt de to siste halloween kort; men alle er vakre. kanskje du tillater meg å henge opp noen små ting på og rundt Halloween som er ganske fremmed for meg? vel, ok , det er sant jeg ikke helliger på samme måte ; men : Så det er » halowed» . Så jeg lytte til litt din «spilleliste». :)

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Halloween x 11 | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..