Nesting

HomeHome
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Home

Vi har funnet oss godt til rette i vår lille leilighet. Vi bor ikke i noe palass, men vi bor bra nok. Jeg elsker følelsen av å etablere og installere meg på nye steder, og finne ut akkurat hvor jeg vil at ting skal være, og gi omgivelsene personlighet. Det hjelper alltid å få inn noen grønne venner og å henge opp noen småting på veggene. Redebygging, rett og slett! Nå føles denne leiligheten etterhvert som hjemme!

Man tar hva man har – som kart og stilige ølflasker. Små detaljer har mye å si! Figaro har vært med meg på omtrent alle reiser og opphold jorden rundt siden 1998, da jeg var ti år og fikk ham i Walt Disney World, Florida. (Han ser bestandig litt mistrøstig ut, men har egentlig all grunn til å være fornøyd.) Vi fant noen gamle plater på et marked til ett pund per stykk, og et par av dem hadde illustrerte omslag som fikk bli dekor. (Alle retro-entusiaster med respekt for seg selv bør vel ha en Vargas-pinup på veggen!) Jeg trives aller best når jeg kan omgi meg med sånt som jeg liker, så jeg gleder meg til å få tak i ei hylle hvor vi kan ha bøker og filmer. Foreløpig er det kanskje tegneseriene som forteller mest om hva slags mennesker som bor her – glade geeks, hoho. Noen husker kanskje at jeg tapetserte badet mitt med serier da jeg bodde i Paris? Her gikk jeg fram på samme måte; jeg fant noen brukte blader til 50 pence i en tegneseriebutikk, som jeg tok fra hverandre og hengte opp med blu-tack. Sidene med tøffest motiv og finest farger pryder soveromsveggen vår. Enkelt og morsomt, synes jeg.

Nå mangler vi altså først og fremst bokhylle, noen stearinlys, noen flere potteskjulere og en liten radio som kan servere nyheter og værmelding til frokosten, og så kan jeg si meg tilfreds med hjemmetilværelsen her i London!

– – – – –
In other words: We are almost done nesting! I love settling into a new space – figuring out where I want everything and giving a place personality. Our little apartment isn’t much, but it’s beginning to feel like home!
You use what you have on hand – like maps and nice-looking beer bottles. Little details go a long way. Figaro has followed me around the world for pretty much every trip and stay since I got him in Walt Disney World, Florida in 1998. We found some old records at a market which were only a pound each, and some of them has illustrated covers which work as décor. (Every retro enthusiast ought to have a Vargas pinup on the wall, I should say!) Being surrounded by things I really like being surrounded by my favourite things, so I am looking forward to finding a shelf where we can keep books and films. So far it’s probably be the comics that say the most about what kind of people lives here – happy geeks! Some might remember that I decorated my bathroom with comics when I lived in Paris? I’ve done the same thing here – I bought a few old, used magazines for 50 pence, and I put the coolest, most colourful pages up on our bedroom wall. Simple and fun!
Now all we need is said bookshelf, some candles and some more flowerpots, as well as a radio that can serve up news and weather in the morning. Then I’ll be very happy with the state of things in our London home!

Reklame

9 tanker på “Nesting

  1. prøve, for å få hva du liker . fordi det er allerede merkbart at du har denne kvaliteten på enkelhet og ydmykhet. Dette lille kattunge på toppen stolryggen gjorde meg smile ; mens her min, gjør meg de beste vitser! ja jeg husker at jeg kunne i min tjueårene, bo med nesten ingenting i rommet også. selv om jeg er like bli glad i intellektet som i vesentlighet materialistisk av ting. uansett, byen London, må være fint å ønske og utenfor veldig kjedelig.

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Patchwork: October ++ | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..