My November

November
Everyday
Everyday
Everyday
Everyday

Hei, november! Du er ikke yndlingsmåneden min, om jeg skal være helt ærlig. Derfor er jeg fast bestemt på å fylle dagene dine med mest mulig fint! Jeg har mange planer og mye å se fram til i tida som kommer.

Blant annet skal jeg…

– Lukte og smake på mange forskjellige typer bær, frukt og grønnsaker, samt drikke viner jeg ikke kjenner så godt, for å utvide smakshorisonten min. (Uff, de fæle tingene man må gjøre i studiesammenheng…)

– Virkelig nyte den lange, milde høsten i London. Her er det fortsatt godt og varmt i sola!

– Gå til frisøren. Jeg utsatte det i hele oktober, men nå MÅ jeg ta mot til meg, hihi.

– Lese ut ei Agatha Christie-bok, og kanskje begynne på ei Jane Austen-bok.

– Sjekke ut nye, lokale serier på britisk Netflix.

– Se Kvelertak, som tilfeldigvis spiller konsert i London (på et sted som heter Oslo!) mot slutten av måneden. Fett!

– Være på utkikk etter ei lampe og ei hylle til et hjørne i stua. Kanskje noe skal gis bort på Gumtree?

– Besøke et bryggeri sammen med de andre sommelier-studentene. (Igjen: For en grusom studietilværelse.)

– Feire Guy Fawkes Day, som også kalles Bonfire Night, nå på torsdag. Det er en fire hundre år gammel britisk tradisjon som blant annet innebærer bål og fyrverkeri. Jeg gleder meg!

– Fortsette å utforske ukjente bydeler og dra på ekskursjoner med Jonasflotte.

– Feire Oktoberfest på etterskudd. Bedre sent enn aldri – øl er jo godt hele året, så vi svinger på seidelen denne uka, selv om vi skriver november.

– Besøke Londons kattekafé. Jeg har aldri prøvd det før, så jeg er veldig nysgjerrig på hvordan det blir, men jeg ser fram til å være omgitt av katter!

– Begynne å tenke på julekort. Jeg kan bruke lang tid på å beundre fine botiver i bokhandelen!

– Reise hjem til Norge en snartur for å gå på Smaksfestivalen, som moren min har startet opp. Jeg er stolt og spent!

– Se den nye Bond-filmen på kino.

– Drikke Beaujolais Nouveau på den tredje torsdagen i måneden. En morsom vin-tradisjon!

– Endelig gjøre (tror jeg) noe jeg har tenkt på i evigheter: Lage podcast, og så dele den med dere! Hvis jeg tør, da.

Jeg tror november kan bli riktig så fin! Hva gleder du deg til denne måneden?

– – – – –
In other words: Hi there, November! You’re not normally my favourite month, to be honest – but I intend to do lots of fun things, so I think we’ll be good friends! Here are some of the things I look forward to this November. I’m going to….
– Really enjoy the long, mild London autumn. It’s still nice and warm in the sun! – Smell and taste many different vegetables, fruits and berries, as well as drink different types of wine I don’t know very well, to expand my taste horizon. (Oh, the terrible things my studies entail…) – Go to the hairdresser’s and get my hair cut. I postponed it throughout October, but this month I really have to make an appointment. –  Finish an Agatha Christie novel and maybe start reading a Jane Austen novel. – Celebrate Octoberfest a week late. Luckily, beer is good all year round! – Scout for a lamp and a shelf for a corner of our living room. Maybe I can find freebies on Gumtree? – Use British Netflix to check out local TV shows. – Start thinking about Christmas cards. I can spend a long time browsing in bookshops! – See Kvelertak in concert. They are among my favourite Norwegian bands, and they are coming to London! – Visit a brewery with my sommelier class. (Again: Oh, these awful studies.) – Continue exploring parts of the city I don’t know and go on excursions with my boyfriend. – Drink Beaujolais Nouveau on the third Thursday of this month. Such a fun annual tradition! – Celebrate Guy Fawkes Day. Yay, fireworks! – Go home to Norway for a few days, to attend a wine festival that my mother has started. I’m proud and and excited! – Visit the London cat café. Can’t wait! – Go to the cinema to see the new Bond film. – Finally do something I’ve thought about for ages: Make a podcast and share it with you! If I dare, that is.
This looks to be a fun month! What are you looking forward to?

Reklame

21 tanker på “My November

  • Ja, jeg tror dette blir bra, og det er jo gøy at Kvelertak kommer hit! Har alltid sett dem når jeg har hatt muligheten i Norge, og dette blir surrealistisk og heftig. Håper du får en fin november!

   Liker

 1. Herleg liste! Eg har laga meg ei liste for november, men lurer på om eg må låne eit par punkt frå deg!Som frisør, Jane Austen og Beaujolais Nouveau:) Date med James Bond har eg allereie gjort unna.
  Kos deg vidare med november!

  Liker

  • Takk! Det er jo bare gøy, så klart – det er nok vin, nok frisørstoler og nok bøker til alle, hihi. Håper du likte filmen, forresten. Kos deg, du også!

   Liker

 2. I just took a look back at all your posts and oh my goodness I am just so excited for you!! Your neighborhood looks so beautiful and that park near by is so lovely! Really looking forward to seeing what you get up to in London and especially at Christmas time!! Tell the city how much I miss it, hahah!

  Liker

  • Thank you so much, Ashley! Yes, we are so happy about our surroundings, and I’m really looking forward to getting to know the city even better, and to share mye experiences here on the blog. Christmas time should definitely be a treat! Haha, London misses you too!

   Liker

 3. Fin liste! og studiet ditt er jo heilt fantastisk! eg gler meg til juleforberedelsane i november, begynne på julegåver, juleoppskrifter, og lage adventskalender til kjærasten. :)

  Liker

 4. Dette hørtes jo ut som en masse fint som kommer til å gjøre november litt bedre. Dessuten bor du i London. Jeg tror november i London kommer til å bli bra ;)

  Liker

  • Ja, det tror jeg også! Dessuten er det jo slik at alle måneder har sin sjarm. Jeg savner alltid snøen noe infernalsk når jeg bor utenlands, men det er selvfølgelig en grei pris å betale for å oppfylle drømmen og bo i London! Håper du også får en fin november!

   Liker

 5. Jeg liker de to første bildene, og det er spesielt uvanlig for meg å se en frokost med bakte bønner på toast med. Jeg planlagt også å se «james bond», og «Star Wars», filmer. Jeg ønsker også å gå til en gatedemonstrasjon snart, mot besøk av en utenlandsk president her. for Beaujolais (jeg nylig gikk gjennom, kjøring ) og tok tre flaske. det er også snart i november » le salon du vin » Jeg skal gå. og «Cats bar» Her på hjem er det jeg som tilbyr mat service til mine kjære elskede katter. for det er alltid også noen gode bøker å lese og sikkert mye! Jeg ønsker deg en flott november måned.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..