Cinnamon Exclusive: Espace Kiliwatch

I dag har jeg sittet i parken iført en sommerkjole fra Paris. Jeg kom på at jeg hadde glemt å vise frem en favorittbutikk, så derfor kommer det et bildedryss her!

Når sommersola steker kan det jo være godt å søke tilflukt i kjølige forretninger med morsomme detaljer og stort utvalg, som selger gamle plagg til nye eiere. I lokaler med pent brukte klær og godt ivaretatt tilbehør fra gulv til tak, lokaler som er fylt med lukten av tekstiler og folk på jakt etter røverkjøp. Slik er det på Espace Kiliwatch! Bli med inn, da vel!

Det er ikke egentlig lov til å ta bilder her. Det er synd, for stedet er stort og labyrintisk og fullt av overraskelser! Derfor vekslet jeg noen ord med personalet, og de var utadvendte og hyggelige, og så fikk  jeg knipse litt likevel. Det var ikke så enkle omgivelser å fotografere i, for det er bare en liten del av lokalet som har vinduer, men man får i det minste et inntrykk… Man må jo bare gå dit selv, om man har anledning. Espace Kiliwatch er et selvfølgelig besøk og en toneangivende aktør på second hand- og vintage-scenen i Paris.

Innredningen oppleves som futuristisk og rustikk på én gang. Nesten en selvmotsigelse, eller hva? CIMG4772 CIMG4795

Her finnes klær fra alle epoker, i stoffer med ethvert tenkelig mønster og alle regnbuens farger… CIMG4781

…rammet inn av morsomme lamper, retro reklame, påfuglfjær, svevende steiner og trådsneller og økser og sko som henger oppunder taket, gamle telefoner og radioer, sommerfugler… Her er det nok å se på også for den som ikke skal kjøpe noe! CIMG4796 CIMG4798 CIMG4802 CIMG4805 CIMG4803 CIMG4807 CIMG4782 CIMG4774 CIMG4820 CIMG4797 CIMG4808 CIMG4815 CIMG4810 CIMG4814 CIMG4816 CIMG4831 CIMG4819 CIMG4817 CIMG4832

Man må bare ta seg god tid blant hyllene med bukser, jakker, topper, skjørt, kjoler, sjal, solbriller, vesker, armbåndsur, småsko, belter, blader og hatter, og se seg godt om. Samt ta med seg et kort. CIMG4839

Anbefales!

I likhet med denne skattekista av en butikk, hvor jeg fikk den samme typen tillatelse, som jeg har vist frem tidligere. Det er så fint å kunne dele favorittene mine med dere!

– – – – In other words: I spent some time in the park today, wearing a vintage dress I bought in Paris, and I remembered that I had forgotten to show ye one of my favourite shops. Espace Kiliwatch is always worth a visit, and it’s an important part of the Parisian second hand/vintage shopping scene. They have everything you can imagine – all colours and styles, all kinds of clothes and accessories, filling up the rooms from the floor to the ceiling. There are interesting, surprising details everywhere. Creative lighting, retro phones and radios, diverse objects hung with string, old advertisements… Such a fun place to explore! I was given permission to take pictures at Espace Kiliwatch, after a little chat with the outgoing, friendly staff. Normally you’re not allowed to photograph here, but luckily I got to share it with ye! My previous exclusive peek: This magic shop.

Reklame

4 tanker på “Cinnamon Exclusive: Espace Kiliwatch

  1. hva er den vanligste oppkoblingen mellom Napoleon og Johnny Hallyday (vingt age cognac) og (61 Kiliwatch sang)?? jeg egentlig ikke vet, Vel, jeg føler at jeg kommer til å få en skarp boot .. stramme jeans vakre farge vil gjøre mitt tilfelle, et par runde briller og en jakke, (skjerfet jeg har litt vintage) … og det beste tilbehøret denne vakre påfugl hale hjulet til inkognito. nei! ikke gjerrig! (Men ja, jeg er veldig leken!) Du forestille meg et glass konjakk og hop, karaoke! ?

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..