Under the Oslo sun

Åh, Oslo. Det er alltid godt å komme tilbake, og jeg er ekstra glad i deg om sommeren. Jeg er dessuten ekstra glad i deg på denne datoen, og slik vil det være så lenge jeg lever. Jeg fløy sørover i går, og kom hjem i tide til å minnes den verste dagen vi har delt. Nå skinner sola, og folk smiler, og det er bra. Jeg sender varme tanker til de som trenger det i dag.

Da jeg gikk ombord i det lille flyet i Bardufoss i går, var det åtte grader og regn. Da jeg landet på Gardermoen i stålende sol, var det bare å slå fast at temperaturforskjellen var på nesten tjue grader. Det sies at nordmenn snakker mye om været, men det må være fordi vi ofte har grunn til det! Været i Norge blir aldri kjedelig. Vi vet at vi må nyte solskinnet når vi kan. Oslo ligger svøpt i lys og varme, og jeg tilbringer mest mulig tid i sola.

Oslosommer, altså.

CIMG9252 CIMG8917 CIMG9254

Jeg har vært mye utenbys de siste ukene, men i tida fremover blir jeg mye hjemme. Jeg gleder meg.

Forresten: De tre 22. juli-relaterte innleggene mine fra sommeren 2011, skrevet på den forrige bloggen, finnes her inne under kategorien «Oslove«. Det er uvirkelig å lese dem i dag, og selv om man ikke skal dvele ved det vonde, synes jeg det er viktig å minnes.

Nå skal jeg ut og treffe gamle venner, og på vei hjem i kveld skal jeg kjøpe roser.

– – – – –

In other words: I flew home yesterday, from the northern parts of the country. Summer again! No wonder Norwegiains are said to chatter a lot about the weather – it’s worth talking about! The difference in air temperature was almost twenty degrees, from a rainy and windy 8 degrees Celsius up North to a lovely 27 in the capital. Oh, Oslo – It’s good to be back. My feelings for you are even stronger during the summer, and especially on this date, when we shared an absolutely dreadful experience in 2011. My love goes out to those who need it today. I’ve been out and about so far this summer, but I hope to spend the coming weeks in Oslo. Slow, sunny summer days. Yes, please.

Reklame

4 tanker på “Under the Oslo sun

 1. Jeg innså ikke hvilken dag det var på mandag før det nesten var over. Uvirkelig at det allerede har gått 2 år. Føles mye lengre og mindre på samme tid.

  Bardufoss er forresten hvor min farmor bor, og pappa er fra!

  Liker

  • Jeg er enig – to år er liksom både lang og kort tid!
   Oi, så morsomt at du har røtter i Bardufoss. Jeg må innrømme at jeg ikke fikk noe ordentlig inntrykk av stedet, men det er jo kjempepraktisk å kunne fly dit!

   Liker

 2. Jeg er også veldig glad i Oslosommer! De siste to årene har det derimot vært Trondheimsommer for min del, og det er ikke så verst det heller, spesielt nå som sola skinner og det er 25 grader i skyggen :) Er forresten enig med tinekatrine over her; 22. juli føles som lenge siden og som om det var i går: husker fortsatt veldig godt rosetog og å legge blomster utenfor domkirken<3

  Takk for Oslo-bilder! Selv om jeg er glad i Trondheim, vil Oslo alltid være i mitt hjerte<3

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..