Noen ord fra nord

Jeg hører ingenting annet enn vinden i gresset, måkene i fjæra og bekken som bruser i fjellskrenten. Jeg er nord for Polarsirkelen, og det er like lyst både dag og natt, og jeg klarer ikke finne nett med laptop’en mellom de grå bergene. Dette blir mitt første forsøk på blogging fra mobilen, bare for å fortelle at jeg har det strålende her oppe.

Det er slik ferie skal være. Godt selskap, god mat, fin natur. Sene kvelder med vin og brettspull, sene morgener med kosefrokost og radio i bakgrunnen, utflukter til ukjente steder. Videre utover sommeren venter hverdagsgleder i Oslo og mange mimre-innlegg fra Paris, men akkurat nå skal jeg lage meg en ny kopp kaffe og nyte utsikten fra stuevinduet.

utsikt

Ha en fortsatt fin uke, dere!

– – – – –
In other words: I hear nothing but the wind in the grass, the gulls by the shore and the little waterfall in the hillside behind the house. I can’t find an internet connection for my laptop between the steep mountains, so this is my first attempt at blogging from my phone, just to tell ye that I am having a delightful time. I’m north of the Polar Circle, and there is no light difference between night and day. I enjoy good food, good company and beautiful surroundings. We stay up late drinking wine and playing board games, and then we lie in and have big, hearty breakfasts with the radio on, and we visit local sights and explore unknown territory. This is the stuff that real vacations are made of! Later this summer I will share loads of everyday joys from Oslo and many good memories from Paris, but right now I’m going to have another cup of coffee and look at the view from the living room window. I hope everyone is having a wonderful week!

Reklamer

8 tanker på “Noen ord fra nord

  1. Tenk at du har delt mitt sommerparadis på nettet, Synne! Jeg kjenner at jeg er skikkelig kry og stolt av at den utsikten – hvis man kan si det? Den utsikten er liksom litt min, den tilhører samlingen av mine fineste sommerminner. Det er stas at du viser verdensveven hvor flott det er der.

    Liker

    • Jeg skjønner hva du mener – man får et helt spesielt forhold til slike steder som har barndomsminner knyttet til dem. Det var så koselig å være dere sammen med dere og få nyte utsikten «deres»!

      Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.