One month at home and one week away

I dag er det en måned siden jeg flyttet hjem, og jeg markerer dagen ved å reise vekk.

CIMG8319

Utflukten er innenfor Norges grenser, riktignok: Jeg skal tilbringe en uke langt nord i det flotte landet vårt, på et lite sted jeg aldri har besøkt, sammen med folk jeg er begeistret for. I en uke skal jeg nyte feriefølelsen og bare kose meg. En hel uke med ro, frisk luft, godt selskap og midnattssol. Jeg skal sove til jeg våkner av meg selv, gå i fjellet, spise god mat, lese tegneserier, drikke vin, se gamle filmer og ta livet heeeelt med ro. Noe så herlig!

Jeg skal prøve å gi dere noen livstegn innimellom, hvis jeg finner et nettverk mellom bergveggene, men jeg håper uansett at det er flere enn meg som tilbringer mer tid ute i solskinnet enn foran skjermen i disse dager. Nyt ferien, alle sammen!

– – – – –

In other words: Today it’s been one month since I moved home from Paris. I celebrate by going away, but I’m not leaving the country – I’m going to the north of Norway, to a little place I’ve never visited, to spend a week under the midnight sun. It is truly magical. I’m going to enjoy the time off and wind down completely – I have plans to go to sleep without setting an alarm, take hikes in the mountains, share good meals with great people, read comic books, drink wine, watch old films and really relax. It’s going to be great! I’ll try to update a few times during the week, if I find an internet connection among the hills, but in any case I hope ye guys are too busy basking in the sunshine to spend time looking at screens. Enjoy the summer holidays, everyone!

Reklamer

11 tanker på “One month at home and one week away

 1. Ha det så härligt i norra norge. Jag bodde i norra sverige förut och minns när jag promenerade hem klockan 3 på morgonen med midnattssol, det var så fantastiskt! Någon gång ska jag hälsa på igen till mina hemtrakter <3

  Liker

 2. Hej!
  Vi arbetar som redaktörer inför utgivning av en publikation och söker skribenter.
  Vi har läst det du skriver på din blogg och blir glada om du vill kontakta oss.
  Vänligt,
  Amanda och Mathilda
  text.antal@gmail.com

  Liker

 3. hei, dette er gal fantastisk! Jeg liker dette bildet Fjord
    det er som du sa, og sikkert mer! du kan nesten føle den unike naturen, nesten til her før våre øyne .. . Vel, feriedager i skjønnhet og positiv energi! (Bildet av øya og skipet var å ønske å male også …) våre 30 grader, vil hilse opp til deg. fortsette å nyte og nyte, ditt ekstraordinær sommer.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.