Blogg-bursdag og te-trekning

Bursdager er noe av det jeg liker aller, aller best.

I dag fyller denne bloggen to år!

Søstrene Suse ble opprettet etter at vi gjentatte ganger hadde fått spørsmål fra familie og venner om å gi dem en enkel måte å følge med i livene våre på. I begynnelsen var innleggene ganske sobre oppdateringer med få bilder, og Taran og jeg blogget omtrent like mye. Etterhvert ble det klart at den ene av oss fikk mer ut av det enn den andre, og jeg ble mer inspirert ettersom jeg oppdaget stadig flere andre blogger, så de fleste av innleggene er signert Synne. Taran publiserte riktignok et kjempekoselig innlegg for noen dager siden – dette – og så lenge vi bor sammen, føles det riktig at denne bloggen forblir som den er. I sommer går kontrakten på leiligheten vår ut, men inntil da er det Søstrene Suse i tykt og tynt, både i virkeligheten og virtuelt. Nå har vi altså delt av livene våre i to år.

Takk for at du leser! Det gjør meg så glad!

Når noen – eller noe! – har bursdag, er presanger en selvfølge. Gjerne så mange som mulig, må vite. Ettersom det er to av oss og flere av dere, og fordi det egentlig er enda hyggeligere å gi enn å få, tenkte jeg at gavene skulle tilfalle dere lesere. Jeg kan ikke love noe til alle, men jeg har i hvert fall mye te som jeg ikke klarer å drikke opp selv, og som jeg gjerne gi alle en sjanse til å smake på. Jeg har aldri gjort noe sånt før, så jeg vet ikke helt hvordan det vil slå an, men jeg kan huske å ha moret meg over konkurranser hos blant andre Hege, Ina og Tine Katrine, og jeg var til og med så heldig å vinne hos Åshild. Med slike eksempler til etterfølgelse kan man kaste seg uti det! Jeg gjør et forsøk:

Få en pose te i posten!
Vinn Søstrene Suses sjelevarmer, en svart te med appelsin, eple, mandel og kanel.

Teen kommer opprinnelig fra te-sortimentet til Crema, som leverer te og kaffe med god kvalitet til kaféer og forretninger over hele landet. Jeg fikk plutselig en diger pakke via Mor, og nå har jeg fylt ti små plastposer.

Jeg trengte etiketter, og snoket litt nederst i skuffene mine, og fant klistremerkelapper fra barneskolen! Noen med Harry Potter-motiv, noen med Disneyfigurer, noen fraPennyklubben… Nostalgibomber, hoho!

De ble ganske søte, synes jeg, og nå lukter det te i hele leiligheten!

Alt du behøver å gjøre for å få bli med i trekningen av disse teposene, er å

1) følge oss med Bloglovin’ og
2) legge igjen en kommentar på dette innlegget,

så trekker jeg ti vinnere første mars.

Pass på at du får med navnet ditt i kommentaren, dersom du ikke selv har en blogg eller blir identifisert automatisk på annet vis. Navnene på vinnerne blir nemlig listet opp i et eget innlegg i neste uke, og så ber jeg dere pent om å sende meg adressene deres på epost, og så får dere varmende glede og takk tilsendt etter noen dager.

La oss se hvordan dette går – det er altså nytt for meg, så vi får se hva som skjer. Uansett skal jeg feire blogg-bursdagen med en kakebit i dag, muaha. Håper hver og en av dere også får en fin lørdag!

Hurra for oss alle!

Reklamer

34 tanker på “Blogg-bursdag og te-trekning

 1. sv: Helt enig, føles alltid godt når man klarer å kokkelere et bra resultat på kjøkkenet. Puslespillet er snart ferdig, bare 10-20 brikker igjen! Katter er noen av de fineste dyrene. God helg til dere også!Har forresten følgt dere på bloglovin, teen både ser og høres kjempegod ut.

  Liker

 2. Takk for at dere deler av dere, jeg liker bloggen deres så godt! Og så snill som deler ut te.Jeg følger på bloglovin, og jeg kommenterer stort sett, men jeg ber om å ikke være med i trekningen iom at jeg ikke drikker te, og det er det så mange andre som gjør som heller bør få!Koskoskos!

  Liker

 3. Jeg setter pris på at dere deler livene deres med oss.Dere gleder og inspirerer! :)Selv har jeg vært en fast følger av bloggen i alt ett år.Følger dere på bloglovin selv om jeg ikke har blogg selv!

  Liker

 4. Gratulerer med dagen! :D Bursdag er alltid gøy. :) Den teen så forressten veldig god ut. ;) Jeg følger dere allerede på Bloglovin, så her er kommentaren min. Håper den bringer lykke, både til meg og dere. :)

  Liker

 5. Ååå :-) Gratulerer!Jeg liker denne bloggen kjempegodt, og da spesielt sånne innlegg som de med gatekunst, fin post og når du velger ut bilder fra søk på en farge! Digger det! Har fulgt dere på bloglovin i snart et år nå.

  Liker

 6. Gratulerer med 2-årsdagen!Jeg har fulgt den på bloglovin så lenge jeg kan huske, og det er alltid like hyggelig når jeg ser det er nye innlegg hos Søstrene Suse! Jeg smiler fra øre til øre hver gang jeg tar turen innom :)

  Liker

 7. " caritas in veritates" fortalt deg en gang…(carry- tasse ,in very thé- tasse?!!)…Russiske mine forfedre, nylig utvandret fra to generasjoner drakk te med en sukkerbit i munnen, i ordene (" pakos ky").da , den sodme din evne til a vaere hensynsfull til hver andre (i,faktisk en familie "klan"; min kjaere)!!; en sodme, som apner doren og vi munnen pa "muntlig "(muntlighet) tradisjon, til "skriftlige" tradisjonen…sa lenge denne "cari tas" -(tasse)vaere "fair" fylt; vil vi nippe til i et " skall" rungende…("e, qui"?- et ici) e ("sunt qui"il y a des gens qui..(sunt i, norsk!)… og i tilleg en litten(" talmud gate"): 1+1=2? nei!2=1!!( mann, kvinne og par, og livet…)kunne sende deg te ogsa? ,fordi det er blogg bursdag ! bruno

  Liker

 8. Gratulerer med bloggbursdag!! Nå drikker ikke jeg te, men det var veldig søte te-poser dere har laga :)Sv: Det med at folk kliner sminke på klærna er også ille ja…jeg fatter ikke hva folk tenker på når de behandler klær på en så dårlig måte. Og det skjer hver eneste dag… Flere skulle lest innlegget, det hadde nok folk hatt godt av, men det rekker nok ikke ut til så mange som det burde!!

  Liker

 9. Så koselig trekning! Jeg melder meg gjerne på! :) Og følger dere med glede på bloglovin'. Så håper jeg jeg vinner, siden jeg elsker, elsker, elsker(!!) te :D Klem fra Julianne :)

  Liker

 10. t'é -in ;t'é-bat (super);t'é-chouette!! Fortalt sonnen mine en gang…:_"pour une fois q'un français ferme sa gueule, il a toutes les chances de se retrouver parmis les stars avec un oscar!!!"and here,less "ten points" at concours !!great! Fikk bt dagbladet i kontor aeroport it's 8h o'clock! Bruno.

  Liker

 11. t'é -in ;t'é-bat (super);t'é-chouette!! Fortalt sonnen mine en gang…:_"pour une fois q'un français ferme sa gueule, il a toutes les chances de se retrouver parmis les stars avec un oscar!!!"and here,less "ten points" at concours !!great! Fikk bt dagbladet i kontor aeroport it's 8h o'clock! Bruno.

  Liker

 12. annikken – osloliv: Ja, Google Reader går greit! Bloglovin' er å anbefale uansett, altså. Oversiktlig og praktisk. Ha en fin dag, og lykke til!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.