My August

Out of office, Et dryss kanel
August / etdrysskanel.com
Crown, cat, goose
August / etdrysskanel.com

Vi skriver august, og det betyr at hverdagen venter, og at det i litt større grad blir opp til oss selv å sette gullkant på tilværelsen etter ferien. En myk start, det fortjener vi! August betyr også at Jonasflotte og jeg gifter oss neste måned. Herlighet, er det sant? Vi har måttet skyve dette bryllupet foran oss så lenge, så det at det nå faktisk begynner å nærme seg, føles helt uvirkelig. Jeg skal prøve å være flink til å si nei framover, slik at jeg ikke påtar meg for mye, selv om jeg egentlig er en person som helst vil si ja til alt, hoho. Jeg har nok bare godt av å være litt streng, samtidig som jeg altså prøver å være litt snill med meg selv nå i overgangen mellom ferieliv og hverdagsliv. En god balanse, det er målet jeg sikter mot, og så satser jeg på å dytte inn en masse små gleder underveis.

Blant annet har jeg planer om å…

– Glede meg over at måneden begynner på en mandag. Ryddig!

– Tilbringe ei helg midt i skogen med storfamilien, slik jeg gjør hver eneste august. Nå er det flere år siden sist jeg hadde mulighet til å være med hele veien, fra fredag til søndag, og dessuten blir dette naturlig nok den første pandemifrie utgaven av turen siden 2019, så jeg gleder meg veldig! (Vil man vite litt mer om denne familietradisjonen, så kan man ta en titt her og her, og den har faktisk også fått mange egne innlegg opp gjennom årene: i 2012, 2013, 2014 og 2015! Det er kanskje ikke så rart at jeg sluttet å skrive slike innlegg hvert eneste år, for det blir jo en del gjentagelser, men det blir også veldig klart at dette er en tradisjon som betyr mye for mange <3 )

– Begynne på en ny roman, den andre fra Alix E. Harrow, forfatteren bak en av fjorårets beste leseropplevelser for min del. Spennende.

– Ha piknik i parken, være med på en båttur og en grillfest, kjøpe softis og brygge iste. Sommeren er ikke over!

– Gå på kino for å se Wolfwalkers (håper de setter den opp med original tale!) og Bullet Train (mange flinke folk på ett brett!), pluss den siste Jurrassic World-filmen (forventer ikke så mye mer enn forglemmelig underholdning, men håper på litt nostalgisk sjarm og eventyrfølelse i tillegg).

– Plukke opp tråden på bryllupsplanleggingsfronten. Det er ganske mye å tenke på, men vi hygger oss med det. I går lagde vi alle bordkortene våre, og det var skikkelig koselig å skrive alle navnene på alle gjestene for hånd! «Disse folka kommer faktisk», liksom.

– Spise rips med vaniljesaus. Smaken av barndommens sensommer!

– Se den nye sesongen av Atlanta på Disney+, og kanskje begynne på andre sesong av Only Murders in the Building, selv om jeg har mest lyst til å vente til alle episodene er blitt tilgjengelige – likte den første sesongen svært godt!

– Finne tid til å treffe noen venner som jeg ikke har sett på lenge.

– Jobbe i tebutikken i Bogstadveien på dager med følgende nummer: 2, 4, 8, 9, 13, 15, 18, 19, 22, 24, 27 og 29! Kanskje noen har lyst til å komme innom for å skaffe seg litt god te?

– Kose meg med hjemmelaget eplesyltetøy (fått av snill venninne) og lyse moreller (fått av snill nabo). Omnomnom.

– Utforske noen ulike dataspill, ettersom vi har XBox Game Pass for PC i disse dager. Vanligvis spiller jeg bare ett spill om gangen, men når man får tilgang til så mye forskjellig som er inkludert i prisen, går det jo an å «prøvesmake» litt av hvert!

– Krysse fingrene for mye sol, ettersom været i juli stort sett ikke var noe særlig, slik at Jonasflotte og jeg kan være mye ute når vi ikke jobber. Is og bok på benk, takk!

– Gjenoppta frilansingen etter fire uker med ferie. Jeg skal tekste litt for Netflix og litt for NRK, men jeg gir meg selv noe bedre tid nå i begynnelsen, ettersom det tar en stund å finne tilbake til de gode arbeidsrutinene og den jevne hverdagsrytmen.

– Gå på konsert med et amerikansk punkband, Lagwagon, allerede i kveld! En pangstart på uka!

Ikke verst, dere! La oss omfavne sensommeren og gjøre august ordentlig fin. Hva er dine planer for denne måneden?

– – – – –
In other words: My plans and wishes for the month of August! For an English version, please use the translation widget.

Reklame

2 tanker på “My August

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..