Into the wild

Out of office, Et dryss kanel

Jeg liker kontraster og variasjon. Jeg liker filmkvelder med Disney på programmet, jeg liker metalkonserter, jeg liker vinsmakinger i herskapshus, jeg liker rolige stunder med ei god bok, jeg liker sene lørdagsnetter med shots og glowsticks. Dessuten liker jeg skogsturer, og særlig den ene turen som storfamilien vår tar hvert år.

Hele flokken med tanter, onkler, søskenbarn og tremenninger møtes langt fra hverdagen, langt fra nærmeste butikk, langt fra 4G-dekning, og tilbringer ei hel helg sammen. Da koser jeg meg skikkelig.

Det er så mye å glede seg over. Hyggelige gjensyn, blåbær i en kopp, rusleturer i nærområdet, mat som er tilberedt over åpen ild, padling i kano og kajakk,, sterk kokekaffe fra den digre kjelen, regn som trommer på telduken, noen drammer og noen skrøner rundt bålet om kvelden, tåka som siger inn over vannet når natta kommer…

Selv sand i skoene, veps i forteltet og bållukt i håret har sin sjarm. Det hører med, liksom.

Out of office, Et dryss kanel
Out of office, Et dryss kanel
Out of office, Et dryss kanel
Out of office, Et dryss kanel
Out of office, Et dryss kanel
Out of office, Et dryss kanel
Out of office, Et dryss kanel
Out of office, Et dryss kanel
Out of office, Et dryss kanel
Out of office, Et dryss kanel
Out of office, Et dryss kanel
Out of office, Et dryss kanel
Out of office, Et dryss kanel


Out of office, Et dryss kanel
Out of office, Et dryss kanel
Out of office, Et dryss kanel

Helgas søteste: Da den yngste deltakeren, min treårige fillenevø, smakte på såpestykket. Det kunne jo vært godteri, hoho!

Out of office, Et dryss kanelHelgas mest dramatiske: Da en full, blå måne steg over tretoppene og lyste opp himmelen og disen.

Out of office, Et dryss kanelJeg gleder meg til denne turen hvert år, og jeg tar like mange bilder hver gang, selv om jeg kjenner stedet ut og inn etter å ha kommet hit hver sommer hele livet. Bare fordi jeg er så glad i denne tradisjonen, og fordi det er så utrolig fredelig og fint på vår lille plass langt inne i skogen.

Forresten, i tråd med kontrastene: I slutten av dette naturtunge innlegget kan jeg jo nevne at jeg har opprettet en Facebook-side for bloggen! Jeg synes egentlig at sånne selvpromoterende greier er litt ubehagelig, men jeg tenkte at det kunne være greit likevel, for det er jo ofte praktisk for folk å forholde seg til ting der inne. Jeg skal prøve å være flink til å oppdatere, ikke bare med innlegg, men med annet småtteri i tillegg! Foreløpig er det bare jeg selv som liker siden, og det er jo akkurat passe pinlig, haha – så gå gjerne inn her og gi den tommelen opp, om dere har lyst!

– – – – –
In other words: I like contrasts and variation in my life. I like movie nights with Disney on the agenda, I like noisy metal concerts, I like posh wine tastings at fancy venues, I like quiet evenings at home with a good book, I like never-ending Saturday nights with shots and glowsticks. I also like spending time in the woods, especially with my family, they way we do every summer. There is something so relaxing and liberating about sleeping in a tent, far from traffic and 4G coverage, and waking up to the sound of chirping birds, and drinking coffee cooked over the fire. With canoes and kayaks to paddle around in, stories and drams around the fire in the evening, rain drumming on the tent, freshly caught fish, paper cups filled with blueberries, the fog sneaking in over the water at night… Even sand in my shoes, wasps in the foretent and smoke smell stuck in my hair – it all has its charm, it’s all part of it. By the way, this weekend’s cutest moment was when the youngest member of the expedition, my second cousin who is three, tried to eat the soap. The most dramatic moment was when a full, blue moon emerged and lit up the sky and the mist. I’m always looking forward to this trip, and I always take lots of photos, although I know the place so well from going here every summer my whole life. It’s just so peaceful and pretty, and I truly love this tradition.
By the way, here’s another contrast: At the end of this nature-infused post I would like to mention that I have created a Facebook page for the blog! I find these self-promoting things a little awkward, but I figured I should go for it, and I know it’s convenient for people to follow things on Facebook. At the moment I am the only person who likes the page, and that’s delightfully embarrassing, haha – so I invite you to give the page a thumbs up, if you feel like it!

Reklame

13 tanker på “Into the wild

 1. Åh, IDYLL! Magisk. Telttur er så koselig. Ser ut som dere hadde en veldig bra tur! Nydelig bilde av folka rundt bålet i mørket der! Grattis med side; den skal likes og deles!

  Liker

  • Ja, jeg vet jo at dere også er glade i å dra på telttur, og det er noe helt eget ved å sove ute! Ja, vi storkoste oss i år også. Takk og takk, kjære Ina!

   Liker

 2. är precis likadan, kontraster är ju det bästa med livet. och SÅ himla fint ni har det där ute! fina norge! (och SÅKLART har jag gått in och likeat nu!)

  Liker

 3. Så fantastisk flotte bilder. Å treffe nære og kjære familiemedlemmer kan jeg virkelig relatere meg til. I helgen var vi i bryllup i Lofoten og da var vi samlet hele gjengen; tanter, onkler og søskenbarn pluss foreldrene mine og søsteren min med samboer. Jeg kommer til å leve på denne helgen i hundre år :)

  Liker

  • Å, det høres kjempekoselig ut! Bryllup er jo en intenst fin anledning, og Lofoten virker som et veldig vakkert sted, så det skjønner jeg godt at du kan leve lenge på!

   Liker

 4. Tilbaketråkk: Forest bound | Et dryss kanel

 5. Tilbaketråkk: My August | Et dryss kanel

 6. Tilbaketråkk: My August | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..