Patchwork: June

Det er mange grunner til at jeg er glad i juni, og flere av dem kommer tydelig fram i månedens lappeteppe av gode minner!

Alle bildene er hentet fra Instagram-kontoen min, vet dere. La oss ta en titt!

InstaJuneDet begynte med en fin avocado til frokost – da vet man at dagen blir bra – og en liten festival i ærverdige omgivelser, og så fortsatte det med bursdagsforberedelser! Jeg kjøpte nesten seks kilo snop og lagde godteposer til mine 60 gjester, slik man gjorde i forbindelse med barnebursdager, hoho.

InstaJuneDen store dagen kom, og jubilanten kunne ganske enkelt ikke hatt det bedre! Dagene etterpå ble brukt til å rydde og vaske og smake på gaver som kunne spises og drikkes, samt til å fundere på hva jeg har lært i løpet av livet så langt.

InstaJuneDet ble fredagspils på ei seilskute (faktisk var hele den helga bra!), og det ble mange turer på verdens fineste nye sykkel, og det ble burritos på Freddy Fuego. Omnomnom.

InstaJuneNoen dager har jeg hatt fryktelig mye å gjøre på hjemmekontoret, andre dager har jeg vært litt ekstra betatt av en junimo (den kommer fra Stardew Valley, og jeg fikk den til bursdagen min!), og atter andre dager har jeg tenkt på London og lurt på hva som egentlig er greia med den lilla bilen som alltid står parkert ved St. Pancras.

InstaJuneVi har et bakeri rett i nærheten, og det vet jeg å benytte meg av! Jeg har dessuten vært «på landet», hjemme i Løten, og gledet meg over grønne åkre, stor himmel og sommerlys midt på natta. (Jeg var i 30-årslag med temaet «låvefest», så det var høyballer og seletøy og cowboy-hatter på alle kanter, og jeg hadde selvfølgelig på meg denne kjolen!) Dessuten har jeg vist dere starten på Frankrike-turen i mai, i dette innlegget.

InstaJuneDet ble markblomster fra hagen, sommerkos på terrassen og Toronto-mimring.

InstaJuneMot slutten av juni fant jeg fram en pen topp, og jeg var i et kjempefestlig utdrikningslag (iført min kanskje mest romantiske kjole, som seg hør og bør når noen skal gifte seg), og jeg viste dere dag to av Franrike-turen, her.

InstaJuneJeg har spilt Thimbleweed Park, et herlig mørkt og morsomt eventyrspill som jeg er helt oppslukt av for tida – elsker denne følelsen. Jeg har feiret at jeg gjorde det bra på eksamenene mine, slik at jeg nå har en sommelier-tittel både på engelsk og på norsk, og ikke minst at jeg sannsynligvis aldri kommer til å ha eksamen igjen! Det må virkelig sies å være verdt en skål… Dessuten har jeg dagdrømt om fika i London, senest i dag, selv om jeg egentlig sitter nedgravd i tidsfrister og fakturering. Nå er helga innen rekkevidde, dere!

Det gjenstår altså fortsatt litt av måneden, og når jeg blir ferdig med jobben i morgen, skal jeg feire enda en 30-årsdag. De gode anledningene står i kø for tida, og det er så stas!

Det eneste jeg trenger nå, er noen ekstra timer i døgnet og litt ordentlig varmt vær. Det første kan nok bli vanskelig, men jeg krysser fingrene for det andre.

Jeg ser tilbake på en veldig fin juni, og er klar for videre sommerkos!

– – – – –
In other words: June has been a varied and very good month! These photos are proof, and they are all from my Instagram. See you there? My captions are in English, you know!

Reklame

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..