The small, summery things

Summer

I dag har jeg sittet på ei pute på verandaen, ute i junisola, og lest tegneserier og spist is fra Isbilen.

Med andre ord: I dag har jeg vært ti år gammel.

Jeg har også jobbet, som seg hør og bør, men dette var belønningen min etter endt arbeidsdag.

Hurra for små, sommerlige hverdagsgleder! Noen ting endrer seg aldri!

– – – – –
In other words: Today, after work, I treated myself to some time in the sun. I sat on a pillow on the patio, reading cartoons and enjoying a popsicle from the local ice cream van. In other words, I was ten years old. Some things never change!

Reklame

5 tanker på “The small, summery things

  1. Ser perfekt ut :) Jeg abonnerer på Donald Duck, og synes ingenting er mer avslappende. Klassikerne er alltid best, men også gøy at Onkel Skrue har fått seg smarttelefon!!

    Liker

    • Å, så koselig at du abonnerer! Jeg leser noen nye blader nå og da, og jeg er enig i at det er gøy å se hvordan moderne ting sniker seg inn i seriene, hoho – og jeg er selvfølgelig også enig i at klassikerne troner helt øverst! Perfekt sommerlektyre!

      Liker

  2. Tilbaketråkk: Patchwork: June | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..