Almost there – four ways to boost your holiday spirit

December

Med første søndag i advent er førjulstida offisielt i gang! Desember begynner om bare noen dager, og julaften er under en måned unna. Som jeg gleder meg!

Her kommer fire tips som kan gi julestemning!

Min kjempelange, veldig varierte julespilleliste, som man kan høre på hele måneden uten å gå lei! Jeg har utvidet den med en ny halvtime i år, og fra og med 1. desember er den det eneste som gjelder hos meg. Det er lov å tyvstarte for den som vil!

Denne stemningsrapporten fra et julepyntet London (med tips for dem som har tenkt seg på førjulstur). Som jeg hygget meg der i fjor!

Christmas Time in London Town

Denne oversikten med juleepisoder og julefilmer! Jeg har oppdatert den siden sist, så nå er jeg enda mer sikker på at det finnes noe for alle på lista.

Mine tips til adventskalendere man kan lage selv. Man rekker det fint før desember begynner, og det er så koselig både å gi og å få!

Advent

Tilleggstips:
– Gå i bokhandelen for å kikke på julekort. De har ofte så pene motiver, så man blir glad bare av å se på dem, og favorittene kan man jo sende til noen man er glad i!
– Lage gløgg, helst fra bunnen i stedet for fra flaske. Uslåelig stemningsfull lukt og smak, og ekstra godt i selskap med venner, så klart.
– Kjøpe klementiner. Nå er sesongen er!
– Overvære den lokale julegateåpningen. Jonasflotte og jeg skal rusle bort i sentrum i kveld, og jeg gleder meg til å se både veier og ansikter lyse opp.

Jeg vil ikke at førjulstida skal handle om lange gjøremålslister og febrilsk julegavejakt, men om hygge og godsaker og sosiale sammenkomster.

Kos dere, mine fine!

– – – – –
In other words: December is right around the corner, and Christmas is less than a month away. Here are four tips that might help you find your holiday spirit!
This huge and very varied Spotify playlist, which I’ve updated again, and which I listen to throughout December without tiring of it. – This report from London last year. It is wonderful this time of year! – This list of Christmas episodes and films. I’ve added more since last year! – These DIY advent calendars. Such a joy to make and give away, not to mention receive!
Oooh, and some bonus tips: – Go to the bookshop to browse holiday cards. They are so pretty, just looking is great, and the very best ones can be bought and sent to loved ones. – Make mulled wine. A hug in a mug. – Eat clementines. These little citrus fruits are finally in season! – Check out the local Christmas lights opening ceremony, if there is such a thing where you live. We are going this evening to see the whole town light up this evening! I don’t want December to be about long to-do lists and frantic gift shopping. I want a cosy atmosphere, tasty treats and social interaction.
Enjoy, darlings!

8 tanker på “Almost there – four ways to boost your holiday spirit

  1. Så koselig innlegg :) Var på julegateåpninga i Oslo sentrum på lørdag selv og akkurat da de tente lysene og alt plutselig ble så mye mindre mørkt og så mye mer gjennomkoselig ble jeg skikkelig rørt fordi det var et så magisk øyeblikk. Skal ellers sjekke ut julesanglista di og det er bare å sjekke ut min lange julesangliste også hvis du vil: https://open.spotify.com/user/agent160/playlist/4eDgwbOWn6jOcgqCG0eLax (er nå spent på hvor mange julesanger som er med på begge listene) ;)

    Liker

    • Ja, det er veldig fint når lysene tennes, og man deler gleden med alle rundt seg!
      Takk for liste-link, forresten! (Jeg ser at min er litt lenger, men det er jo ikke antallet sanger det kommer an på, det er stemningen man får!)

      Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..