A sudden trip to Toronto!

Travel / etdrysskanel.com

Jeg har aldri vært i Canada, så da jeg plutselig fikk sjansen til å reise dit på fem dagers varsel, kunne jeg ikke annet enn gripe den. Hurra for frilanslivet, dere!

I morgen tidlig flyr jeg over Atlanteren sammen med en kamerat, og jeg skal være i Toronto-området i ei uke, og jeg håper å kunne se og oppleve mye spennende på den tida. Jeg vil veldig gjerne ha tips og anbefalinger, ettersom jeg har vært opptatt hele helga og ikke har rukket å gjøre noe særlig research… Jeg visste ikke før torsdag kveld at jeg skulle ut på tur i det hele tatt, og foreløpig vet jeg ikke engang hvor jeg skal sove! Iblant må man bare være litt spontan. Visumet er heldigvis i boks, og kofferten begynner å fylles opp, så det hele begynner å synke inn, men hele situasjonen er ganske uvirkelig. Herlighet, jeg er så spent.

Noen ganger føles livet litt som en film, og det eneste man kan gjøre er å prøve å henge med på handlingen og spille rollen sin som best man kan. Her kommer jeg, Canada!

– – – – –
In other words: I have never been to Canada, so when I suddenly got the chance to go on five days’ notice, I had to take it. I’m so happy I’m a freelancer! Tomorrow morning I’m crossing the Atlantic with a friend of mine, and I will be staying in the Toronto-area for one week. Since I just learned I’m going and have been busy all weekend, I’ve not been able to do much research. If anyone has recommendations, please throw them at me! I don’t even know where I’m going to sleep! You’ve got to be spontaneous now and then… At least I’ve got my visa, and I’ve started packing. My goodness, I’m so excited. This whole situation is quite unreal – sometimes your life feels like a film, and all you can do is try to keep up with the twists in the story, and play your part to the best of your ability. Canada, here I come!

Reklame

9 tanker på “A sudden trip to Toronto!

  1. ELSKER Canada! Bodde i Kingston som er noen timer utenfor Toronto for noen år siden. Tilbrakte vinterferien i Toronto og besøkte et veldig snasent slott, Casa Loma tror jeg det er. Også er det mange fine vintage-butikker der også, husker bare ikke helt hvor. :)

    Liker

  2. Haha, så gøy! Der er det nok helt nydelig, i hvert fall nå tidlig på høsten. Vi har lekt med tanken på å flytte til Canada for et par år, men det har blitt med tanken så lenge. VI får se hva fremtiden bringer. Ha en flott tur!

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..