Patchwork: February

God skuddårsdag! Jeg er hjemme i London etter ei herlig helg i York, og feirer ekstradagen med sprudlevin, hoho.

Ettersom mars nå tar over for februar, er det på tide å se tilbake på måneden som har gått. Her kommer et nytt lappeteppe!

InstaFebMin februar begynte med mye transport, blomstrende trær og grapefrukt til frokost.

InstaFebLondon tok seg godt ut, som vanlig, og fastelavn ble behørig feiret, og jeg reparerte Lego-kjedet som jeg er så glad i.

InstaFebJeg delte to tips for de som liker katt på pub, gledet meg over fargerike dører og trengte en hårklipp. (Gikk til frisøren dagen etter!)

InstaFebMasse tulipaner, et stilig tak og muffins med hjertepynt (i forbindelse med valentinsdagen, som vi ikke pleier å markere i noen særlig grad, men jeg takker ikke nei til bakst, høhø).

InstaFebJeg utforsket fine bakgater, myste mot kveldssola og delte ei oppskrift på sjokoldekake til hverdags!

InstaFebDet ble mørkt øl midt på lyse dagen, glade ord på veggen og flere godsaker fra bakeren.

InstaFebJeg fortalte om vinstudiet, og jeg lot meg begeistre av blomstrende magnolia og fint kveldlys over hustakene.

InstaFebLondon sjarmerte, jeg svinset rundt i skjørtet fra skoleuniformen fra året i Irland, og den siste fredagen gikk turen til York!

InstaFebVi gledet oss blant annet over fine middelalderbygg, god mat og koselige gater…

InstaFeb…samt gamle lokomotiv på museum og rusling på bymurene med fin utsikt til katedralen! Egne innlegg fra York kommer etterhvert. Nå er vi altså hjemme igjen, og i morges startet vi dagen med musserende vin til frokost. Mimosa er noe av det beste jeg vet, og denne sjeldne datoen er en god anledning til å gjøre noe spesielt og kose seg ekstra, synes jeg.

Alle bildene kommer fra Instagram – håper vi sees der! Dessuten kan man følge bloggen på Facebook, om man vil!

Ha en god start på uka, dere!

– – – – –
In other words: Time for a new patchwork, looking back at the month of February! See you soon on Instagram – and maybe on Facebook, too? I wish you a great leap day – make the most of it! – and a lovely start to the week!

Reklame

32 tanker på “Patchwork: February

 1. Så mange fine øyeblikk fra februar! Nå kommer mars og våren, hurra! (Selv om vi riktignok må vente en stund til på våren i Oslo, men nå er det liksom lov å slippe lengselen løs, synes jeg!)

  Liker

  • Takk, snille! Disse bildene er jo fra Instagram, så alle er tatt med mobilen, men ellers bruker jeg et Canon EOS 600D-kamera med standardobjektiv.

   Liker

 2. hehe, tok jeg en titt på «Fastelavnsbolle boller» med ønske om å spise, og jeg gikk i bakeri (men det var ingen …). magnolia i blomst jeg tok bildet foran St James kirke ( men det var om mars ) …. og denne store lokomotiv tog, syntes sjarmerende til meg. . selv om jeg aldri har gjort en god frokost med champagne, er du en liten snobb i England da …

  Liker

  • Hihi, kanskje ikke så rart at du ikke fant fastelavnsboller i Paris… Blomstrende magnolia er noe av det fineste jeg vet! Vi drakk en musserende fra Argentina, og jeg synes ikke det er noe snobbete ved sprudlevin til frokost innimellom, hihi! I Norge er det en vanlig måte å starte festdager på.

   Liker

 3. Det ser ut som at du har hatt en veldig innholdsrik måned, jeg åper at York levde opp til forventingene!

  Forresten, jeg bestemte meg for å skrive et innlegg ala dette på min blogg, jeg har linket til din blogg som takk for ideen/inspirasjon – jeg håper at det er greit!

  Liker

  • Ja, februar ble veldig bra, og vi stortrivdes i York! (Det virker det jo som at du også gjør, hihi.)
   Takk, det er selvfølgelig bare hyggelig! Alle gode ønsker for mars!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..