The writing on the wall

Insta: Everything is awesome

Fredag! Bildet er fra min Instagram; dette ble dagens stemningsrapport. Det er endelig helg, og det er solskinn i London, og jeg har kjole på, og jeg skal på konsert i kveld, og på veggen vår henger dette sitatet, som føles så veldig rett.

Sånn er humøret mitt i dag – og de fleste dager ellers, om jeg skal være helt ærlig.

Everything is awesome.

(De som ikke kjenner igjen uttrykket, må se The Lego Movie, eller i hvert fall jukse litt ved å trykke her!)

Jeg har det så bra og er så glad, hihi. Heldiggrisen.

God helg, mine fine!

– – – – –
In other words: Yay, it’s Friday! The photo is from my Instagram and represents my mood today (and most days, if I’m honest). Today it’s Friday, and the sun is out in London, and I’m wearing a cute dress, and I’m going to a concert this evening, and everything is actually awesome. I’m so happy. I’m such a fortunate person. I wish you a wonderful weekend!

Reklame

14 tanker på “The writing on the wall

 1. Jeg synes det er imponerende hvor glad og fornøyd du hele tiden er! Skulle ønske jeg også var slik!

  Ha en strålende helg :D

  Liker

 2. Du er heldig som har det sånn. Selv synes jeg dessverre at det ofte er vonde og vanskelige tanker som gjør det litt vanskelig å nyte hverdagen. Men jeg prøve å tenke mer positivt. Kanskje du vil lage en post om hvordan du klarer å være så positiv hele tiden? Kan være fin inspirasjon for oss andre :)

  Liker

 3. Jeg synes jeg kjenner ikke filmen , men musikken er faktisk superkjempe ; men smartere (mens på jobb, barn er mer talentfull enn meg å bygge lego den siste var en «Ninjago» lego ) ; og med ingen plan i visjonen til detaljer , har jeg ikke ingen. Jeg vil fremme pub på , i emulering, glede og godt humør. Vel jeg har ikke hatt Sterk, å dra til «Châtelet Les Halles» for å se filmen jeg ønsket (men en god bok låne på Norsk bibliotek , som var ambefalt fra «Linda» var en veldig bra ting for kvelden). ja «evrything is awesome» …..

  Liker

 4. Tilbaketråkk: Patchwork: February | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..