My March

March
March
March

Vårmåned! Vår i sinnet! Uansett hva som måtte skje på værfronten, kan man begynne å glede seg for alvor!

Mars har 31 dager, og jeg har tenkt å fylle dem med masse fint. Det er alltid kjekt å ha ønsker og planer for tida som kommer.

Blant annet skal jeg…

– Vaske vinduene til ære for vårsola, som blir varmere for hver dag. Deilig.

– Lese Around the World in Eighty Days. Denne Jules Verne-klassikeren har jeg lenge vært nysgjerrig på, og foreløpig (etter fem kapitler) liker jeg den godt.

– Glede meg over blader og blomster etterhvert som de springer ut. Stoppe og se og snuse og smile.

– Se Hail, Cæsar! og Zootopia på kino. Hurra for nye filmer fra to favoritter, brødrene Coen og Disney, i samme måned!

– Feire Saint Patrick’s Day på skikkelig vis, med flagg og øl og min bredeste irske aksent, på 17. mars. Håper på parade her i London!

– Prøve å huske å stille alle klokkene i forbindelse med overgangen til sommertid.

– Delta på min første britiske pub crawl! En kamerat har bursdag og feirer på klassisk vis, og jeg er spent på hvor lenge jeg holder ut, haha.

– Få besøk hjemmefra, av en god venn fra journalisthøgskolen som skal sove på gulvet hos oss. Gleder meg.

– Spille GameBoy! Jonasflotte og jeg har spleiset på en brukt Advance! Jeg hadde aldri GameBoy i oppveksten, men ønsket meg det, så nå føler jeg meg superkul.

– Lese pensum og pugge druesorter, samt dele studietips med dere.

– Ha skriftilig eksamen. Jeg krysser fingrene for at jeg står, slik at jeg får gå opp til muntlig i april. (Har faktisk aldri vært så nervøs for en eksamen noen gang!)

– Treffe en kjær venn som for tida bor i Roma, men som har familie i London, og som skal være her i et par dager. Store klemmer og store vinglass, takk.

– Få pakkepost! Jeg har bestilt et underskjørt med masse volum fra en nettbutikk, og nå krysser jeg fingrene for at det passer.

– Forsøke å holde Duolingo-streak’en min i gang. 53 dager på rad er min lengste hittil.

– Vise dere hvor fint vi hadde det i York! Innlegg og reisetips kommer!

Her er det mye å se fram til, som vanlig, og det er fint å tenke på. Jeg tror mars kan bli ganske så super.

Hva gleder du deg til denne måneden?

– – – – –
In other words: March! Spring! In my head, at least, no matter what is going on with the weather. I intend to fill this month with lots of good stuff, as per usual. Among other things I am going to…
– Clean the windows in honour of the sun, which becomes stronger every day. Lovely. – Read Around the World in Eighty Days. I’m curious about this classic! – Enjoy the sight of leaves and flowers as the appear on trees and bushes around me. – Go to the cinema to see Hail, Cæsar! and Zootopia. Yay, a Coen film and a Disney feature in the same month! – Celebrate Saint Patrick’s Day properly on the 17th, with a flag and a parade (hopefully) and beer and my broadest Irish accent. – Try to remember to set all the clocks when daylight savings time begins. – Take part in my first British pub crawl! A birthday is coming up, and I’m excited to see how far I can get, haha. – Have a friend from home sleeping on our floor. Always so cosy. – Play with my new GameBoy! I never had one growing up, but my boyfriend and I just bought an old Advance together, and now I feel like the coolest kid on the street. – Study and prepare for exams, and share my best tips with you. – Sit for a written exam, and hopefully pass it, so that I get to do an oral one in April. I’ve seriously never been more nervous about an exam than I am now! – Meet a close friend who lives in Rome at the moment, but who’s coming to London for a few days. Big hugs and big glasses of wine, please. – Receive a parcel in the post! I’ve ordered a petticoat from an online shop, and I hope it fits! – Do my best to keep my Duolingo streak going. 53 days is my best so far. – Show you what a lovely time we had in York! Posts and a guide are on the way!
So, this looks promising, right? March is going to be great, I believe. What are you looking forward to this month?

Reklame

24 tanker på “My March

 1. Fin plan! Og du har så rett, man må jo bare gå all in for at det er vår, selv om ikke værgudene henger med. Her i Stavanger dalte den tjukkeste snøen i dag, det ble helt slaps fordi det ikke er så kaldt, altså vår hahaha :)

  Liker

 2. Ja, er våren virkelig i gang nå vi alle føler er overalt, i sin lysstyrke, i blomstrende og Greening ømme grønne busker. rosa Camellia er vakker på bakgrunn av murveggen. london map på veggen av det du allerede har utforsket til fots? Jeg har også en veldig sterk tendens til å flykte fra alltid gøy lykke blikk med den kommende våren (og lukte på blomstene, den siste gangen var på skogen la fingeren på en treet rakle: søt søt søt ) .for Ja, er våren virkelig her i gang nå vi alle føler er overalt, i sin lysstyrke, i blomstrende og Greening ømme grønne busker. rosa Camellia er vakker på bakgrunn av murveggen. london map på veggen av det du allerede har utforsket til fots? .for klokken tid jeg ikke vil at endringen er mørkere. sikkert, er det godt å se venner er forventet. personlig har jeg ikke så mange planer, men som i mars begynte bra med en vellykket dag i London ; og i går jeg så snøen faller her i paris …. Jeg er sikker på at jeg vil se frem til å vokse min hage tulipaner «sen», kjøpte i Amsterdam. Jeg liker også hvis det ikke regner, for å kutte mer jevnt over grenene. ingen film planer, men å lese og finne gode utsalg gamle bøker. Jeg om min sønn vi har en avtale på messen av tegningen, » palais Brognard » på den siste dagen i mars. og i mellomtiden kan jeg drømme litt på dette vakker myke farger for stol møbelstoff sett i » liberty shop» . Så har du også din side mange bra og lykke på denne mars måned . Igjen lykke til examens vin .og utålmodig som du fortelle oss om «York», mimosa, italiensk vin .

  Liker

 3. Åh så deiligt! Masse å gleda seg te :D Og det øverste bilde va bare dritfint!

  // Ja, du har så rett. Det e noe med dyreøyne asså. Smelt.

  Liker

 4. Det ser ut til at mars blir en fin og innholdsrik måned :) Krysser fingrene for eksamen :) Og så er jeg spent på alle druesortene ;) Gratulerer med gameboy, du ER kul!
  God lørdag, fine du

  Liker

 5. jeg gleder meg til påskeferie hos mamma, pappa og min lillesøster og til å se kjæresten min igjen! jeg gleder meg til et par helger der jeg får besøk av kjæresten min den ene helgen og av mamma en annen helg, veldig koselig med besøk når man studerer langt hjemmefra :) jeg gleder meg over at sola har begynt å varme og at det er litt vårstemning enkelte dager selv i tromsø! jeg gleder meg til å feire kvinnedagen i morgen og over at jeg snart er ferdig med andre året på studiet mitt!

  klem

  Liker

  • Å, så mye fint! Helt enig, det er så koselig med besøk når man bor et stykke unna! Jeg håper du får en fortryllende måned. Gratulerer med dagen, forresten!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..