Pub cats – two London tips

Katt i lokalet. Noe av det beste jeg vet. Her i byen er det flere puber som har egen huskatt! La oss ta en titt på to av dem.

Denne fyren bor på puben Pride of Spitalfields, som ligger i Shoreditch. Han heter Lenny, og dette er hans stol.

Pub catsHei, kjekken.

Pub catsDa Jonasflotte og jeg var her, skulle vi egentlig bare ta én øl, men vi kom i snakk med en gruppe lokale, middelaldrende kunstnersjeler og ble sittende i mange timer. Jeg elsker slike tilfeldige samtaler med interessante fremmede, hoho.

På puben Tapping the Admiral i Camden bor det også en pus! Han heter Nelson, passende nok – admiral Nelson, liksom – og trives aller best foran peisen.

Pub catsSom om pub med peis ikke er koselig nok, ligger altså denne sjarmøren på sin lille sjeselong… Her har de forresten god mat og en trivelig bakgård i tillegg.

Disse to stedene anbefales for dem som liker både pints og puser, hoho!

Herlighet, så glad jeg er i katter.

– – – – –
In other words: I’m such a cat fan, and I love the fact that several pubs in London have house cats! The first furry fellow is called Lenny and lives at the Pride of Spitalfields in Shoreditch. That there is his chair, should you be in doubt. The second feline friend lives at Tapping the Admiral in Camden, and is appropriately named Nelson. He has his own chaise longue by the fire. Both these pubs are really worth a visit!

Reklame

20 tanker på “Pub cats – two London tips

 1. Det er veldig vanlig med pubkatter i Amsterdam! Hvorfor?… Tja, for å fange mus! Det er hvertfall det jeg har fått høre i Amsterdam, og tviler heller ikke på at det er derfor i England ;) Men for en katte-elsker er det helt ok med litt ekstra selskap!

  Liker

  • Jeg tror også at det er derfor! Katter var jo nyttedyr i utgangspunktet, og har vist seg å være ganske utbredt på puber her også… Amsterdam høres ut som en by for meg, hoho! (Har vært der én gang, men da var jeg for ung til å drikke øl.) Nettopp, det er jo en kjempebonus!

   Liker

 2. Herlighet, så fine! Den nederste ligner skikkelig på katten til lillesøstra mi (Blekkulf). Kjempesøt :D

  Og: Gleder meg til å treffes i mai! Med forbehold om at du helt sikkert må finne meg, siden jeg kommer til å stå med Oyster Cardet mitt utenfor Buckingham Palace og være lost/bergtatt.

  Liker

  • Ja, jeg ble ganske betatt av begge to! Så morsomt med navnet Blekkulf!
   Haha, jeg skal alltids klare å finne deg og rive deg løs fra gjerdet utenfor slottet, om så bare for en liten stund. Gleder meg, jeg også!

   Liker

 3. Herlige London altså <3
  Jeg har bodd i England selv, da bare for å jobbe, men kunne tenkt meg å studere der også. Regner med at dere betaler for studie, siden Norge ikke har EU-avtale på dette, eller? Setter pris på svar :-)

  Liker

  • Hei, Jannicke! Så hyggelig at du også er glad i England og London! Det stemmer, vi er ikke tilknyttet noen norske utdanningsinstitusjoner eller omfattet av noen avtaler – vi bare meldte oss opp ved hvert vårt studium her etter å ha spart opp penger i et års tid. Det fungerer utmerket og er veldig verdt det, spør du meg!

   Liker

   • Det skal jeg love deg! Mitt første bilde fra OysterBox er av sjefen sjøl. Han lå rett utenfor hoveddøra til venstre og fulgte med på ankomstene. Hvis du googler ham ser du at han ble kidnappet i mai 2015. Det førte til den største stormen på sosiale medier i SA i fjor. Og hvis du går inn på oversikten over personalet på hjemmesidene til OysterBox, finner du ham som nummer tre fra toppen!
    Hele OysterBox var fenomenalt bra, en herlig blanding av – går det an å si «neo-kolonialistisk?» – luksus, fantasi, sprudlende livsglede, eksepsjonell service og tongue in cheek. Har aldri opplevd noe lignende!

    Liker

 4. oh, Synne! j’ai Adoré… Jeg elsket den så så mye dette andre bildet , som har så mye personlighet som dukke opp her sa bra : en svart katt, øyne og hans karakter så søt lysende ; en rippede stol, men på kanten av ekte blonder «Racamier» bare for invitasjonen til analysen av hans pasient , lysende varmen fra peisen i ryggen ; men en peis omringet i den engelske måten med treverk. avansert marmor. på lateral høyre side fargene rødt (ikke pavelig eller kardinal, men merkbart engelsk); en parkett rustikk treverk. for meg er det nesten sjarmerende kvintessensen …. og mer, på en pub ø! Bra .

  Liker

 5. Tilbaketråkk: Patchwork: February | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..