Patchwork: January

Er det bare meg, eller er januar ekstra lang?
På den fine måten, altså, den som får en til å stoppe opp og tenke: Åh, det er fortsatt mye igjen av måneden, og den har allerede bydd på så mye bra! Jeg har hatt den følelsen mange ganger i løpet av de siste ukene.
Nå er riktignok den siste januardagen her, og dermed er det på tide med en oppsummering ved hjelp av Instagram-bilder!

InstaJanuaryÅret begynte med en veldig festlig feiring og en flott utsikt, og fortsatte med godt lesestoff og høy himmel.

InstaJanuaryJeg anbefalte en gøyal bar full av overraskelser, og en dag kjøpte jeg både kjoler og kanelboller!

InstaJanuaryDet var Tintin-utstilling på Somerset House, og byen kledde seg i grått, mens kveldshimmelen var full av farger.

InstaJanuaryJeg bakte sjokoladekake (oppskrift kommer!), drakk Guinness på stampuben og ble ganske euforisk da det var vinter for en dag.

InstaJanuaryJeg hadde på meg Mikke-genser, gledet meg over søte hus og spiste god mat på restaurant.

InstaJanuaryPåskeliljene blomstret i veikanten, jeg drakk gin&tonic, og murhusene fortsatte å sjarmere meg i senk.

InstaJanuaryDet var fargerike grønnsaker på gata, korrespondanse innendørs og ikke minst kirsebærblomster over hodet på meg, i forbindelse med den tidlige våren.

InstaJanuaryJeg begynte på ei ny bok, delte mine beste strømpetips og viste fram et koselig sted i Kensington senest i dag.

Så var januar over, og for en fin måned det ble. Nå er jeg spent på hva som venter i februar, hoho.

Vi sees på Instagram! Dessuten har bloggen en Facebook-side, så kanskje vi sees der også?

– – – – –
In other words: The first month of the year is over, and it was a good one! This is what my month of January looked like through my phone. See you on Instagram!

Reklame

12 tanker på “Patchwork: January

 1. Det ser jammen ut som du har hatt en finfin januar. Håper februar byr på den samme godfølelsen!
  Jeg likte strømpetipsene forresten! Kommer veldig godt med for en uerfaren strømpebruker!

  Liker

 2. Ser ut som en super januar det der :D Bare et lite spørsmål angående de påskeliljene i veikanten; plukka du dem med deg, eller er de på bildet kjøpt? hehe :)

  Liker

   • Er du sikker på at det er lov? Huff, får meg selv til å høres ut som den pertentlige snobben, men er ikke det altså :) Var bare det at forrige vår og sommer bodde kjæresten og jeg veldig landelig til, og jeg pleide å gå turer der jeg plukket med meg blomster. En dag fikk jeg streng beskjed om at det ikke var lov å plukke blomster som vokste i veikanter, eller fritt generelt, i England :( Noe jeg syntes var superteit, så jeg fortsatte å plukke istedet, hehe.

    Liker

    • Det er jo bra å være litt påpasselig, hihi. Jeg sjekket i hvert fall på nett først, og leste at så lenge det ikke er snakk om en en park, en rundkjøring eller et annet område som helt tydelig er forvaltet av lokale myndigheter, og så lenge det ikke er er snakk om en hage, et blomsterbed eller annen privat eller tydelig beplantet mark, er det i orden. Jeg dro selvfølgelig ikke opp røttene, og forsynte meg sparsomt, slik at blomstene fortsatt kan være til glede for alle!

     Liker

 3. le » café crèmerie » har naturligvis skapt en overraskelse for blikk , fronten er uventet og moro i brit. men Bollers, jeg virkelig ønsker å smake endelig (kanskje denne helgen hvis jeg har mot til å gå til et nytt konsept for åpning «Nuba» Quai d’Austerlitz . men sikkert, er det ikke helt for meg.) ; heller da en Guinness og Tintin . ja nattvisning av Londons fint …

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..