Happy 2016!

New Year's Eve

Herlighet og hipp hurra, det nye året er her! I går kveld sto jeg på Primrose Hill med utsikt over hele byen, sammen med en diger og feststemt folkemengde, under en stjerneklar himmel og en stor, gul måne. Jonasflotte og jeg feiret sammen med tre engelske venner, og vi så på fyrverkeriet i det fjerne, skålte i sprudlevin, sang Auld Lang Syne etter beste evne, klemte hverandre og hadde det helt fortreffelig. Jeg er så glad for å gå inn i 2016 her i London, for det er ikke noe sted jeg heller vil være akkurat nå, og dessuten er jeg så glad for å ha et helt nytt år foran meg, som jeg kan fylle med alt jeg liker. La oss gjøre 2016 til det beste hittil, hoho!

Godt nytt år, kjære dere!

– – – – –
In other words: Happy New Year, my dears! I celebrated on Primrose Hill, overlooking the city and the fireworks, with my friends. I’m so happy to be in London and to have a whole new year in front of me. Let’s make 2016 the best one yet!

Reklame

7 tanker på “Happy 2016!

 1. Godt nytt år!
  Jeg gikk – som planlagt – inn i det nye året alene. Det var både litt tøft (fordi 2015 var et år med et par tunge nedturer, men også veldig mange fine oppturer) og veldig fint, men ikke minst riktig for meg. Jeg koste meg med god mat, godt drikke (portvin ftw, hoho!), mørk sjokolade og christmas specials av Downton Abbey og Doctor Who. Ved midnatt åpnet jeg stuevinduet på vid gap (jeg bor i 7. etasje og har god utsikt), tullet meg inn i et pledd og kikket ut på fyrverkeriet, mens jeg konkluderte med at 2016 skal bli et legendarisk bra år.

  Det blir året der jeg skal videreutvikle meg i jobben, til det beste for alle medarbeiderne, og det blir året der jeg flytter inn i egen leilighet (woho!). Mitt nyttårsforsett er det samme som tidligere år: gjøre mer av det som får meg til å føle meg bra, og mindre av det som får meg til å føle meg dårlig. Det betyr: sikre meg alenetid når jeg trenger det, si pent nei takk til ting jeg ikke har lyst til, og finne tid til de viktige tingene, som vennskap, kino, rusleturer og vinkvelder.

  Takk for en fin blogg, jeg blir alltid glad av å lese det du skriver. Lykke til videre i London!

  Liker

  • Takk for at du deler, HildeSofie! Dette høres kjempebra ut – jeg er jo også veldig glad i Christmas specials, mørk sjokolade og portvin, hoho! Så superfint å kunne legge opp kvelden helt selv og se på fyrverkeriet fra sitt eget stuevindu. Jeg synes dessuten at dine tanker om det nye året høres veldig fornuftige ut, og jeg gleder meg på dine vegne til du flytter inn i ny og egen leilighet! Takk igjen for en skikkelig koselig kommentar. Jeg setter stor pris på de fine ordene dine, og jeg ønsker deg alt godt for 2016 – måtte dette året bli alt du håper på!

   Liker

 2. Du inspirerer meg til å flytte til London eller en annen stor og ukjent by i Europa… kanskje Roma, eller Venezia?

  Liker

  • Å, så hyggelig å høre! Jeg har faktisk aldri vært i hverken Roma eller Venezia, men jeg synes det låter som to ypperlige muligheter, hoho. En venn av meg har tilbragt halvannet år i Roma i forbindelse med et internship, og han stortrives!

   Liker

 3. Tilbaketråkk: Patchwork: January | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..