My January

January
January
January
January

Hei, januar! Du er alltid en fin måned, synes jeg – forfriskende og full av muligheter og gode intensjoner. Jeg har mange planer og mye å se fram til, som vanlig!

Blant annet skal jeg…

– Prøve å bli vant til å skrive 2016. Det tar alltid litt tid å tilpasse seg det nye årstallet, hoho.

– Jobbe med lageret av julegodt utover måneden. Jeg trenger ikke kjøpe sjokolade på leeenge.

– Se på Awesome Games Done Quick døgnet rundt den kommende uka. Denne dataspillfestivalen er en super start på året!

– Lese. Masse. I sofaen, på senga, på undergrunnen, på pub. Det er så godt å sitte inne med ei bok når det er kaldt og vått ute!

– Se den nye Star Wars-filmen på kino. Jonasflotte og jeg feiret jo jul hver for oss, så vi har ikke fått sett den i ferien, og tar det igjen på nyåret!

– Glede meg over stadig lysere og lengre dager, og nyte følelsen av mer overskudd utover vinteren.

– Spille Brütal Legend. Jeg har hatt det liggende i mange år, men ikke spilt det før nå! Jeg ga meg i kast med det i jula, og så gikk Lemmy bort bare noen dager etter – en veldig trist tilfeldighet som får det til å føles ekstra riktig å spille videre. Som om spillet ikke er fett nok i seg selv.

– Bake. Nå er det for lenge siden sist, kjenner jeg. Tror det må bli noe med tranebær i.

– Kjøpe meg en vintagekjole for julegavepenger. Jeg har praktisk talt ikke brukt penger på meg selv siden vi flyttet hit – har kjøpt meg en leppepomade og en topp til tre pund, liksom – så jeg fortjener det,. Gleder meg til å gå på skattejakt i bruktbutikkene!

– Ha spørsmålsrunde her inne. Kanskje det er noen som lurer på ting?

– Finne tilbake til en god vane jeg pleide å ha, nemlig det å stå opp med én gang vekkerklokka ringer. Jeg er egentlig ingen slumrer, men i krevende perioder er det fort gjort å bli liggende en stund likevel, så jeg har lyst til å være litt streng med meg selv og sprette opp, slik jeg gjorde før. Det er nyttårsforsettet mitt!

– Gå på kino for å se The Hateful Eight. Tarantino, min gamle venn, jeg gleder meg til å se hva du har kokt sammen denne gangen.

– Ta fatt på vinstudiene etter ferien, og etterhvert vise dere litt av hva de egentlig går ut på.

– Spille SmallWorld, et morsomt brettspill vi fikk til jul. Det er skikkelig forseggjort og variert!

– Spandere restaurant-middag på Jonasflotte, sånn bare fordi.

– Sette meg mål og legge planer for det nye året. Det er alltid spennende! Jeg vil utforske og oppleve og kose meg, hoho!

Dette blir bra, dere. Hva ser du fram til i januar?

– – – – –
In other words: Hello, January! I like you. You feel fresh and full of promise. every year. I’m going to fill you up with great stuff, okay? For instance I’m going to play computer games and board games, and read books and go to the cinema, because the winter is a great time for enjoying oneself indoors. I’m going to go out to a restaurant and treat my boyfriend to a nice dinner, just because, and I’m going to continue my wine studies. I’m going to get back to my old, good habit of jumping out of bed when the alarm goes off in the morning – that’s my resolution of the year. I’m going to buy myself a vintage dress for some of my Christmas money, bake a cake or two, enjoy the fact that each day is longer and brighter than the last, and slowly get used to writing 2016 instead of 2015. This is going to be great! What are you looking forward to this month?

Reklame

4 tanker på “My January

  1. vi ser med disse tre første bildene er en glede for deg å være i london; og følgende er en en liten «home sweet home».
      og alltid full av gode kommende sjokolade, filmer, bøker, turer
    på min side, jeg klarte å overraske meg selv ved å finne billige billetter til å se to europeiske hovedsteder i februar og mars. Så Januar er god …

    Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..