Calm

December

Det er skikkelig ruskevær ute, men inne er det varmt og fredelig. Telys og puter og alltid kaffe på kanna. Julehefter, restemat og skåler med søtsaker på alle bord. Jonasflotte er hjemme igjen, og det er ekstra koselig. Vi spiller spill, ser serier og legger fine planer for nyttårsaften. Vi går på biblioteket og låner to bøker hver, drikker øl midt på dagen (for Lemmy <3) og tar det helt, helt med ro for tida. Det er bare godt å ha fri og være sammen. Håper alle nyter romjulsfølelsen og årets siste dager!

– – – – –
In other words: The weather outside is frightful, just like in the song, but indoors it’s warm and tranquil. Candles, pillows, leftovers, lots of sweets and always fresh coffee in the pot. My boyfriend is home again, and that’s a bonus. We play games, go to the library and get two books each, we drink beer in the middle of the day (for Lemmy <3) and take things very easy. We make fun plans for New Year’s and for the time to come, and we just enjoy having time off and being together. Let’s make the most of the last days of the year!

Reklame

2 tanker på “Calm

  1. Åh, så koselig<3! Jeg nyter, nyter, nyter! I marra er det tilbake til Oslo for vår del, og jeg sitter med blandede følelser rundt å forlate Risør. Meh! Kos dere, og godt nyttår!!

    Liker

    • Jeg har falt litt båkpå med kommentarer og sånt i ferien, så jeg beklager det sene svaret! Jeg synes det er helt lov å være litt ambivalent når man skal tilbake til hverdagen på nyåret, og jeg håper du har hatt en fin start så langt. Fortsatt god januaruke til deg! <3

      Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..