Spring in January

Forvirrende forhold! Her kommer et lite bildedryss fra den siste uka. Grønne skudd og blomster både her og der!

Jeg håper dette kanskje kan hjelpe litt for dem som sitter inne i kulda og lengter etter den norske våren, som ofte lar vente på seg. Her er det tolv til fjorten varmegrader for tida, og jeg føler meg rent desorientert.

Vi skriver jo januar, og britene får kalle dette hva de vil, men vinter er det ikke!

January
January
January
January
January
January
January
January
January
January
January

(Må ærlig innrømme at jeg hvinte litt da jeg så de første kirsebærblomstene, hihi.)

Jeg sender varmende, vårlige vibber nordover!

– – – – –
In other words: This is very confusing to a Norwegian. Green leaves and flowers everywhere, in the middle of what is supposed to be winter!

Reklame

13 tanker på “Spring in January

 1. Jøsses! Fint er det, men jeg er glad for at det vinter i Norge fremdeles – jeg har lyst til å benytte meg av ake- og skimulighetene. Skikkelig skuffet over at jeg ikke fant tid til å komme meg ut da det var kaldt og supre forhold for vinteraktiviteter – men jeg får nok flere sjanser før våren kommer til Norge.

  Liker

 2. Det er forvirrende for nordmenn som er vant til den engelske ‘vinteren’ også! Det er alt for tidlig! Man ser ikke påskeliljer før i mars, men her blomstret de i desember allerede. Helt sjuuukt!

  Liker

  • Godt å høre at det ikke bare er jeg som synes det er rart, hoho. Påskeliljene dukket opp i desember her også, og først trodde jeg det var et kunstprosjekt eller noe sånt, at det ikke var ekte blomster!

   Liker

 3. Kirsebærblomster <3 <3 <3 Skjønner godt at det føles forvirrende med vårstemning i januar, det er jo veldig tidlig. Krysser fingrene for at du får litt mer snø å glede deg over!

  Liker

 4. nei, fantastisk ! du har det, nå ?! det er en glede med blomstrende ! spontan naturlig vekst grønne. og noen blomster vakrere enn her (jeg så påskeliljer , så iriser ; blomstring selv få to gater bak huset , nå har vi i begynnelsen av blomstringen mimosa ….

  Liker

 5. Tilbaketråkk: Patchwork: January | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..