Ask me something!

Q

Det er faktisk mer enn tre år siden sist, så nå er det tid for en god, gammeldags spørsmålsrunde!

Kanskje noen lurer på noe? Om hva som helst? Om London, om frilanslivet, om vin eller mat, om drømmer og planer, om kjoler, om året i Paris, om podcast, om geeky greier, eller om noe helt annet? Jeg er klar, hoho.

Spør om alt dere måtte være nysgjerrige på, så skal jeg svare som best jeg kan i løpet av neste uke!

– – – – –
In other words: It’s time for a Q&A! If there is anything you would like to know, ask away, and I will answer next week!

Reklame

19 tanker på “Ask me something!

 1. Hvorfor flyttet du til London og skal dere være der lenge?
  Skal dere reise noe mens dere er i England, og hvor vil du helst dra?
  Hva synes du om den britiske kulturen så langt?

  :D

  Liker

 2. Hva er den største forskjellen på London og Oslo?
  Hva savner du mest med Norge? Og hva savner du minst?
  Ville du heller klart deg uten mobil i seks måneder, eller laptop i seks måneder?
  Hva MÅ man se i London om man tilfeldigvis er der fire dager i mai?

  Liker

 3. Jeg lurer på hvordan du går fram når du er på utkikk etter vingagekjoler. Syns det er så lett å blir overveldet av å se gjennom alt av kjoler som ofte henger på stativer i bruktbutikker at jeg aldri finner de gjemte skattene. Så; har du lyst til å dele din strategi?

  Liker

 4. Hvordan har du det?
  Har du tenkt på å lage videoblogg noen gang?
  Pleier du å trene?
  Hva tenker du i forhold til miljø osv? Er du opptatt av å ta vare på miljøet?
  Hvilke land har du vært i, og hva er favorittene?

  Liker

 5. Du virker å være en veldig glad og positiv person :-) Hva tenker du om folks forutsetninger for å være/å bli så positiv – tror du det har mye med god familie/venner/omgivelser å gjøre, eller at alle selv må ta ansvar for å trene opp sine egne tanker?

  Hva drømmer du om å oppnå innen de neste 10 årene?

  Hva studerer du nå, og har du tips til god studieteknikk du kan dele med oss?

  Liker

 6. Hei Synne!!

  Hvor kommer kallenavnet jonasflotte fra og bruker du det irl eller bare på bloggen? Hva syns han om du blogger? Hvordan møttes dere?

  :D

  Liker

 7. noen ganger det er sant og fin , du har rett spørsmål til rett tid : – som jeg har for en dagstur til London (den eneste gangen det var for min jobb Sanitær assistanse psy ), og jeg ønsker å organisere meg selv til det bedre til «Nasjonal gallery «, «Liberty shop»; med litt tid til å føle meg litt på lokal atmosfære, og ikke minst til fin galleri hvor finner en klassisk mørk blå lue (kanskje) … en liten trygg rute for en ikke så god walker med lav engelsk ? og jeg Ikke finne frem easy … ellers synes jeg det er flott dette spørsmålet :(- «hva er din favoritt vin» ?) stor god, siden du har muligheten til å vite eunologie, læring nå. (men jeg er ganske mye i stand til å bringe en flaske vin på smaksprøver komplisert) utover chanel hihi .
    Et annet spørsmål er det mange franske folk i London som jobber der, du har møtt ?
  enkelt navn av god mørkt øl, å huske ?

  Liker

 8. Tilbaketråkk: My February | Et dryss kanel

 9. Hei! Jeg leser ikke så ofte blogger, men kom tilfeldigvis over din, og synes den var veldig flott! Jeg er også utdannet journalist (studerte i London i tre år – fantastisk by!), og jobber nå med tekst og oversetting, så det var morsomt å se at vi har litt til felles :)

  Jeg leste innlegget ditt om frilansjobbingen din, og synes dette hørtes veldig interessant ut. Det dukket selvfølgelig opp en del spørsmål, så da passer det jo supert at du har spørsmålsrunde nå! Noen av spørsmålene er kanskje litt personlige, med tanke på lønn/økonomi og sånt, så om det er noe du ikke vil svare på på bloggen, må du veldig gjerne svare på mail i stedet, om du har lyst og tid til det.

  – Av de studioene du jobber for/har jobbet for, hvilke vil du helst anbefale?

  – Var det vanskelig å få disse jobbene? Jeg har tatt en titt på sidene til BTI og ZOO, og tenker på å sende inn søknad. Nå ser jeg jo at du ble kontaktet direkte av ett av dem, men vet du om man ellers må igjennom noen tester eller lignende før man blir godkjent, og hvor lang tid det tar før man får svar?

  – Ser at du jobber deltid, tjener du greit nok på frilansjobbene for BTI og ZOO til å kunne leve av lønnen?

  – Om du har lyst å svare – hva ligger lønnen på, sånn cirka, for disse studioene, og hvordan regnes det ut, er det per spilleminutt?

  – Som med alle frilansjobber varierer vel lønnen og arbeidsmengden litt fra måned til måned, men jeg lurer på om det går lenge mellom hvert oppdrag, eller om du nesten alltid har noe tilgjengelig å jobbe med? Med andre ord, om dette er noe som er mulig å drive med på fulltid, eller om det fungerer best som en deltidsjobb/ekstrainntekt?

  – Hvordan sendes oppdragene ut? Er det et førstemann til mølla-prinsipp når det gjelder ledige oppdrag, eller sendes de direkte til frilanserne, som deretter velger å godta eller avslå oppdragene?

  Håper du har lyst å svare :-) Er glad for at jeg kom over bloggen din, og gleder meg til å følge den videre!

  Liker

  • Hei, Maria! Takk! Så morsomt at vi har en del ting til felles. Disse spørsmålene er såpass spesifikke at svarene ikke nødvendigvis er av generell interesse, hoho – med andre ord sender jeg deg en epost snart!

   Liker

 10. Jeg må starte med å si at du har en veldig fin blogg! Så, noen vinspørsmål:

  Er du en sånn som har ekstra god smakssans? Jeg drakk nettopp vin (Sancerre) med kjæresten min, og han pratet om at den smakte litt ananas, og var ganske annerledes enn Chablis, som smaker mer flintstein, altså mineralsk. Jeg kjente igjen ananassmaken når han nevnte den, men er ikke så flink til å finne ut selv hva vin smaker eller tenke så mye over det. Er det noe man kan trene seg opp til å bli bedre til, tror du? Jeg føler liksom at jeg går glipp av noe av vinopplevelsen (men jeg koser meg veldig med vin likevel, altså :))

  Hvilke typer vin liker du best, og hvorfor?

  Har du noen spesifikke forlag til matretter og viner som er fine å kombinere?

  Hva slags oppgaver og pensum får du når du studerer ønologi?

  Gleder meg til svarene dine!

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..