My February

February
February
February

Du og jeg skal finne på mye fint, februar! Dette blir bra!

Denne måneden skal jeg blant annet…

– Glede meg stort over stadig mer dagslys og stadig flere blomstrende trær. Det er helt uvirkelig at våren er et faktum i London.

– Svare på spørsmålene deres etter beste evne. Hvis du lurer på noe, er det fortsatt mulig å bli med på spørsmålsrunden!

– Gå på min første vinsmaking med bransjen her i London. Jeg er egentlig ganske nervøs, for jeg regner med at det er litt mer formelt miljø her enn hjemme, men det blir spennende.

– Se Trumbo på kino. Så mange skuespillere jeg liker, og en tidsperiode med så mange fine klær, hoho!

– Delta på ølfestival. Nå er det sesong for winter ales, omnomnom.

– Lese ut ei Kurt Vonnegut-bok, og sannsynligvis begynne på ei Poirot-bok etterpå. Nå leser jeg God bless you, Mr. Rosewater, og den er morsom og trist samtidig.

– Fortelle om vinstudiene. (Rakk ikke det i januar, for jeg fikk en del spørsmål om jobben min, så jeg endte opp med å skrive om tekstingen i stedet!)

– Spise på vegetarrestaurant. Det er slik en luksus å kunne velge blant alt på menyen, hoho.

– Gå til frisøren. Jeg fant en før jul som heter Simon, og han småprater og tar seg god tid og behandler håret mitt som om det er det fineste han noen gang har hatt om hender.

– Se en episode av Community når jeg spiser lunsj med meg selv. Har nylig begynt på den serien, og liker den godt!

– Markere skuddårsdagen på en eller annen måte, bare fordi det går fire år mellom hver gang den er her!

– Kjøpe tobilletter til Paris i vår. Åh, endelig.

– Vurdere å gå på kino for å se Goosebumps, mest for nostalgiens skyld, og sannsynligvis i lett beruset tilstand, haha. Det virker som den perfekte fyllefilm!

– Besøke brettspillkaféen i Hackney.

– Reise til York! Har hørt så mye fint om byen, så Jonasflotte og jeg kommer til å ta toget nordover og tilbringe den siste februarhelga der. Gleder meg masse, og tar veldig gjerne imot tips til ting vi bør se, gjøre eller spise!

Denne lista lover godt, synes jeg, og det er alltid så fint å ha små og store ting å se fram til.

Hva skal du i februar?

– – – – –
In other words: My month of February! Among other things I am going to my first professional wine tasting (nervous!), booking train tickets to Paris (oh, finally), checking out a vegetarian restaurant and a board game café, taking part in the winter ale festival, going to the hair dresser (I found one before Christmas who is really good and friendly, and who treats my hair like it’s the most wonderful thing he’s ever had the pleasure to touch) and answering the questions from this post – do throw your own into the mix if you are curious abou something! I’d like to go to the cinema to see Trumbo, and I might even get slightly drunk and see the Goosebumps film, haha! At home I’ve started watching Community, which I like so far. Also, since this is a leap year, I want to do something special on that extra day, and my boyfriend and I are going to York for a weekend! I can’t wait to explore that city. I love having big and small things to look forward to at the beginning of a new month! What are you up to in February?

Reklame

17 tanker på “My February

 1. Åh, York er fint! har dessverre ingen tips, sidan eg var der då eg var 13 og ikkje noterte ned namn akkurat, men vi tok mellom anna toget dei bruker i Harry Potter til den landsbyen der dei har filma Med hjartet på rette staden! men sjølve byen er kjempekjempefin.

  Liker

 2. Husker jeg koste meg med Community for noen år siden. Mange kule øyeblikk! Abed og Troy er en super duo. Jeg skal også til frisøren – og jeg skal delta på Biørnegildet, en studentfestival som arrangeres hvert tredje år! Med Biørneball på Gamle Logen, og det hele. Gleder meg!

  Liker

 3. Åh, her var det masse fint! Og Goosebumps, åh <33
  Jeg håper jeg og kjæresten får til en liten utenlandstur denne måneden, og så har jeg lyst å besøke besteforeldrene mine!

  Liker

 4. Åh, York <3 Nå ble jeg helt misunnerlig! Jeg var der i to uker da jeg tok engelsk på UiO, så utrolig fin by! Dere må gå på Betty's for Afternoon Tea! Det er to forskjellige tehus som Betty's eier, men den største er den fineste! Og Vikingmuseet! Det tror jeg du kommer til å like! :)

  Liker

 5. Åh. For ein fin februar du ska få. Min februar ska bestå av maling, tur te Oslo for å motta min kopi av Rockefellerbokå (historien om meg og min samboer står i den), øl med fine venner, og masse masse kos og lek med mine favoritter, Ask og Leia <3

  // Tusen takk Synne, det betyr så mye for meg å hørra at folk like bildene mine :D

  Liker

 6. Det synes til mange fine aktiviteter du har planlagt her i februar! Jeg Synes også at navnet «cat» på frisør salongen er veldig hyggelig og en god indikasjon for en fin rolig tid . Februar Jeg fullføre lese boken min «Cora Sandel» på norsk (siste 100 sider bra). se filmen «the danish girl» (kanskje). kort tur til «Amsterdam» med sønnen min ( til å se museer, antikviteter og blomster). å motta svar fra leie huset for min sommerferie i Sør . ikke mange egentlig, men det er viktig ting som (vanligvis skrive igjen, til noen du kjenner i oslo). og også søke for all del spare, til å kjøpe et lite maleri kunst ( fra 30- 40 taller ) , håper i naer fremtid , en liten drøm ; men det er ikke sikkert), fra flott plan som det er. og selvfølgelig synes jeg det er flott du vil dra tur på Paris på våren , (Bra med togbilletter). god uke …

  Liker

 7. Så mye fint du har planlagt!

  Jeg studerer for øyeblikket i York (det er en utrolig flott by!), og kan definitivt anbefale vegetar-restauranten El Piano. Ellers er kafeene Sand Withches (det navnet er jo i seg selv grunn nok til å ta seg en tur innom), the Hungry Artist, Coffe Culture, og Gojii (denne er en ren vegetar/vegan cafe) veldig koselige og rimelige! Jeg vet også at York er kjent for å ha en veldig bra pubkultur, men ettersom jeg ikke er så glad i øl har jeg dessverre ikke så mye å anbefale på den fronten, men Evil Eye er en veldig bra cocktail bar (litt stive priser da), og det er også Dusk (de skal visstnok også servere veldig gode bagels på dagtid, men jeg har ikke hatt sjansen til å prøve en selv enda). Ellers så er hele Shambels området fylt med søte små selvstendige butikker og er generelt veldig scenisk, så jeg vil anbefale å legge av litt tid til å gå rundt der og titte! Butikken Traveling Man har også et veldig bra utvalg av tegneserier og generelle nerdete ting, så den er det også verdt å sjekke ut!

  Liker

  • Oooh, tusen takk for tips, Amanda! Dette låter veldig lovende – steder med god kaffe og vegetarmat er jo helt midt i blinken. Jeg setter stor pris på anbefalingene og skal ta dem med i betraktningen når vi legger planer for oppholdet, hoho. Håper du stortrives i York! Riktig god helg, og takk igjen!

   Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..