Fjerde podcast: Vinter!

Snowball

Jeg sparker i gang uke tre med en ny episode!

Den ble innspilt i går, og den får meg kanskje til å framstå som en ganske usympatisk person. Likevel: Her er den, hoho.

Jeg blir som alltid veldig glad for tilbakemeldinger, og vil naturligvis gjerne høre om deres forhold til vinteren.

Ha en fin dag!!

– – – – –
In other words: It’s my fourth podcast, about winter!

Reklame

19 tanker på “Fjerde podcast: Vinter!

 1. Åh! denne hørte eg på bussen frå jobb idag! måtte smila masse, så fin den var!! For her i stavanger daler snøen ned, ein sjeldan gang! Og det er skillelig koselig! :D:D

  PS: då du sa at podcasten blei tøysete/fjollete tenkte eg «nehei! du er jo så flink!!» Så du lykkes med å starta ein samtale med mine tankar vertfall, hehe :)

  OG: har du forslag til fleire fine podcasts?

  Liker

 2. Jeg er ikke så glad i vinter fordi jeg har hjul under rompa, men denne podcasten var kjempefin for det er mye fint om vinteren :) Du er en superflink radiostemme og bør ha ditt eget program :)

  Liker

  • Det skjønner jeg godt, for da regner jeg med at vinteren er ganske upraktisk, men så bra at du kan fokusere på det fine likevel! Tusen takk for gode ord!

   Liker

 3. Elsker disse podcastene! Og enig, det er så mye fint med vinteren. Helgen min ble tilbragt i de svenske skoger i minus 30, men med mange lag med ull og månestøvler gikk det fint. Og som du sier er det fantastisk å komme inn igjen etter flere timer ute i kulden!

  Liker

 4. det er så hyggelig å høre deg om emnet snø .. og det er som jeg skylder deg mye og jeg kan ha litt etter litt med god konsentrasjon når jeg lytter til din postcast og at jeg er opp raskt, lytte til stemmen (jeg er overrasket hver gang om det) . Ja med snøen, er som det fungerer magisk i disse luktene og stemningen som er fanget opp som en strøm av liv og vi er matet med fin susing knase av snø når er på turer. barn har fortsatt å gjøre så godt som det er baller av glede . at jeg ville holde det lettere for meg var det lysglimt og øyeblikk av ren kontemplasjon (som rekonstruerer oss mennesker) for å gå seg vill i det, når jeg er på lang tur utenfor i glad av snø dagen .og du, det norske folk, du må ha en spesiell lesing og kunnskap om det ! ….

  Liker

  • Ja, jeg tror nok absolutt at vi nordmenn er flinke til å glede oss over vinteren, sånn generelt. Den er jo en stor del av året vårt, og av kulturarven vår og tradisjonene våre. Jeg er helt enig, det er noe magisk ved snøen. Mange takk, Bruno! God helg!

   Liker

 5. Tilbaketråkk: Patchwork: January | Et dryss kanel

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..