Made me smile # 6

Jeg stort sett alltid i godt humør, men dette ble ikke den morsomste uka. På lørdag begravde de Lemmy, på mandag gikk Bowie bort, og på torsdag mistet vi Alan Rickman. Sånt går alltid innpå meg, og tre store tap på rad var en sørgelig start på 2016. Heldigvis kan vi fortsette å glede oss over musikken og filmene!

Dessuten finnes det alltid ting som får en til å smile. Her er sånt som har gjort meg glad i det siste.

Magasinet RetroGamer, som finnes både på papir – den nyeste utgaven er super! – og på nett. Av og for entusiaster, hoho.

Hilda, den glemte pin-up’en. Duane Bryers tegnet denne sjarmerende frøkna, som er litt rundere enn vi er vant til å se dem!

Hilda by Duane Bryers via DesignYouTrust

Why Nasa wants to find life on Mars. Herlighet, dette er så spennende.

The Hateful Eight. Denne filmen var akkurat like fet som jeg hadde håpet! Full av flinke folk, nikk til western-sjangeren, storslagne omgivelser og grisete gla’vold – og med fenomenal musikk fra Morrcone. Vi var så heldige å få tak i billetter til en spesiell roadshow-forestilling på Odeon Leicester Square. I den svære art deco-salen viste de filmen i 70mm, og man fikk et flott program ved inngangen, og før filmen spilte de en musikalsk overtyre, og så var det intermission i midten. Slik pleide visst de store kinopemierene å være i «gamledager»!

TheHatefulEight
TheHatefulEight
TheHatefulEight

Bildene av en svensk politisk debatt med teksting fra barnekanalen. «Jag ska bygga galaxens bästa sandslott!»

Håper dere har det bra for tida. Fortsatt god helg til alle!

– – – – –
In other words: So this was a sorrowful week. Lemmy was buried on Saturday, Bowie passed away on Monday, and we lost Alan Rickman on Thursday. These things really get to me, and this morbid three-in-a-row was a sad start to 2016. Luckily their cultural legacy lives on! Also, there are always reasons to be happy, and these are things that made me smile this week. – The magazine RetroGamer, which is available on paper (their latest issue is amazing!) and online. Made by and for aficionados! – Hilda, the forgotten pin-up. She is gorgeous! – Why Nasa wants to find life on Mars. My goodness, this is so exciting stuff. – The Hateful Eight. This film was everything I had hoped and more! We were lucky enough to get tickets to a special roadshow, where the film was shown in 70mm format, and there was a musical overture first and an intermission in the middle. Superb! – Photos from a political debate on Swedish television where the subtitles were wrong – they belonged to some children’s program, and so the politicians appeared to discuss sand castles, dolls and dinosaurs. Delightful!

Reklame

6 tanker på “Made me smile # 6

 1. Vi hadde planer om å se De hatefulle åtte i går, men vi droppet det. Plutselig ble tanken på nesten tre timer westernfilm .. litt for mye. Men var den bra altså?? Burde vi gå?

  Liker

  • Ja, jeg likte den kjempegodt! Er stor tilhenger av Tarantino fra før, da, og liker at han tar seg god tid… Kjenner noen som syntes den var for lang, men jeg syntes den var intens og underholdende hele veien!

   Liker

   • Takk for svar! :) Vi skal nok se den, men jeg tror vi venter til den kommer på Altibox eller på Nettflix :)
    Har jo sett mange av filmene hans, personlig er jeg litt lite glad i guffen vold… men han klarer å gjøre det med en snert. Mannen min er nok mer fan enn meg ;)

    Liker

 2. Jeg skal se The Hateful Eight i 70mm med kjæresten og noen venner på Cinemateket denne uken. Jeg gleder meg – særlig etter å ha lest dette innlegget! Hihi, elsker barneprogram-tekstingen og hyggelig med et gjensyn med Hilda.

  Liker

Thanks for your thoughts - I love hearing from you!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..